0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγώ αναρωτιέμαι πραγματικά σε ποια κενά θα γίνουν οι νέοι διορισμοι στη γενική παιδεία! Με τόσους δικαστικούς διορισμούς δεν ξέρω αν έχει νόημα το νέο σύστημα. Ούτε για αναπλήρωση δε μας βλέπω...
τα κενά είναι δεκάδες χιλιάδες όπως αποδείχθηκε και φέτος.
Θα γινουν καποιοι δικαστικοι διορισμοι ακομη.Αναπληρωτες θα παιρνει εγγυημενα απο την δεξαμενη των κλειστων πινακων για μια τριετια το λιγοτερο
Δηλαδή εννοείς ότι:1ον. Θα γίνουν διορισμοί μόνιμων στην ειδική και προσλήψεις αναπληρωτών στην ειδική με βάσει το νέο σύστημα.2ον. Οι προσλήψεις αναπληρωτών στη γενική θα γίνεται για πολλά χρόνια ακόμη με τους παλιούς πίνακες (δυσπρόσιτα, μόρια ΑΣΕΠ κτλ) και βάσει του παλιού συστήματος (πρόταξη ειδικών κατηγοριών, ποσόστωση τριτέκνων κτλ). 3ον. Έπονται νέοι διορισμοί μέσω δικαστικής οδού.Εγώ αυτά καταλαβαίνω από τα γραφόμενα σου. Τα στηρίζεις έστω και σε κάποια ανεπίσημη αξιόπιστη πηγή ή τα γράφεις από ένστικτο;Υ.Γ. Ποτέ δε θυμάμαι απόλυτο κλείδωμα πινάκων. Εσείς;Υ.Γ.2. Ζούμε στην εποχή των προσφυγών και των προσφύγων. Προσφυγική ζωή.
Και αν ερθει νεα πολιτικη αλλαγη και δεν θελει το νεο συστημα τι γινεται;Πως θα παρειχαναπληρωτες την μεθεπομενη χρονια,μιας και δεν προλαβαινει να βγαλει νεο συστημα;