0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σαν τη συνάφεια των μεταπτυχιακών ένα πράγμα
Δεν ξερω με ποιους μιλανε καποιοι. Εμενα ατομο της διοικησης που συνομιλω μου ειπε οτι αφου βγει η προκυρηξη της ειδικης που ηταν και το δυσκολο κομματι θα ακολουθήσει και η προκυρηξη της γενικης για αναπληρωτες. Επισης ατομο που συνομιλει με τον 3ο μου το επιβεβαίωσε. Τωρα εαν ολα αυτα δεν γινουν οι αναπληρωτες θα παρθουν με το παλαιο σύστημα χωριςβτην φετινη προϋπηρεσία. Αυτο βεβαια μπορεί να το αναγράφει ο νομος αλλα ειναι καο το μονο που μπορει να προσβληθεί νομικα και να κερδηθεί. Τωρα τι λεει ο καθένας εδω μεσα δεν ξερω.
Και εγώ έτσι πιστεύω ότι προλαβαίνει να βγάλει τις προκηρύξεις. Θα βγάλει τις προκηρύξεις, θα παγιωθούν νέοι πίνακες ειδικής/γενικής και σττη γενική θα έχει όρο ότι κάποιοι αναλαμβάνουν από το 2020 κλπ. Μένει να αποδειχθεί βέβαια. Αν θυμάμια καλά οι διορισμοί έχουν ήδη μπει στον κρατικό προϋπολογισμό.
Μια χαρά προλαβαίνουν. Αν βγεί της ειδικής, της γενικής η προκήρυξη είναι παιχνιδάκι. Αν χρησιμοποιήσουν τα στοιχεία του ΟΠΣΥΔ ο χρόνος ελέγχου δεν θα έχει καμία σχέση με άλλες προκηρύξεις.
Εγώ πάντως έχω την εξής απορία: αφού στην ουσία το νέο σύστημα δημιουργεί ενιαίο πίνακα διορισμων/αναπληρωτών, ποιος σοβαρός λόγος υπάρχει να μην ανανεώνεται κάθε χρόνο με νέα στοιχεία;
Πρεπει να το σκεφτεις σαν να γινεται ασεπ. Αυτος ο ελεγχος δεν μπορει νανγινεται καθε χρονο. Αυτη ηταν η λογικη τους. Ανα 3 χρονια ητσν κσι καλα ο ασεπ ανα 3 χρονια καιναυτο. Απλα παλαιοτερα μπορουσες να επικαιροποιησεις στοιχεια αφου διορισμων πινακας δεν υπηρχε.
Στον κρατικο εχουν μπει οι διορισμοι της ΕΑ.