0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μετρούν μέχρι 2 ξένες γλώσσες σε άριστο επίπεδο.Αυτό συμπεραίνεται κι από το 120 των συνολικών ακαδημαϊκών μορίων.[/quot Ευχαριστω για την απάντηση!
1 . 0 2. 7 εάν έχει περάσει από ΔΟΑΤΑΠ .
έχω ένα μεταπτυχιακό αγγλόφωνο που το απόκτησα σε χώρα του εξωτερικού και δεν είναι πάνω στην ειδική, αλλά έχω σεμινάριο ειδικής οπότε μπαίνω στον επικουρικό πίνακα. Πάνω σε αυτό θέλω να ρωτήσω δύο πράγματα:1. πόσο θα μοριοδοτηθεί το μεταπτυχιακό μου που δεν είναι στην ειδική, 20 ή 8 μονάδες; και 2. θα εκληφθεί ότι έχω άριστη γνώση της αγγλικής ή να δηλώσω το αντβανς που έχω στα αγγλικά το οποίο πάιρνει λιγότερα μόρια;
2. Κριτήρια ένταξης στον Επικουρικό αξιολογικό πίνακα (άρθρο 58 παρ. 4 του ν. 4589/2019).Για την ένταξη στον Επικουρικό αξιολογικό πίνακα απαιτείται:α) Πιστοποιητικό παρακολούθησης σεμιναρίου επιμόρφωσης - εξειδίκευσης στην ΕΑΕ από ΑΕΙ ή άλλον φορέα τουδημόσιου τομέα που εποπτεύεται από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, διάρκειας τουλάχιστοντετρακοσίων (400) ωρών, που πραγματοποιήθηκε σε χρονικό διάστημα τουλάχιστον επτά (7) μηνών (ΚΩΔ: 006) ήβ) Προϋπηρεσία τουλάχιστον ενός διδακτικού έτους (10 μήνες) στην ΕΑΕ, (ΚΩΔ: 007) ήγ) Εκπαιδευτικοί γονείς παιδιών με ποσοστό αναπηρίας 67% και άνω (ΚΩΔ: 008).
Ο επικουρικός ειναι μόνο για αναπλήρωση;
Φυσικά και όχι . Αλλά δύσκολο να γίνει μόνιμη πρόσληψη από επικουρικό στον εν λόγω διαγωνισμό εν αντιθέση π.χ με την 3Κ/2018 .