0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν θα το.αφησουμε Δαφνη...
Συνάδελφοι, δεν έχω άμεσο συμφέρον γιατί εγώ δεν πρόλαβα να γράψω ΑΣΕΠ.Διάβασαν και έγραψαν όμως πολύ κοντινά μου πρόσωπα-ο άντρας μου βασικά- που και αυτά τώρα είναι ουσιαστικά σε απελπισία, καθώς τους αρπάζουν μόριοα , πέφτουν στον πίνακα και από το πουθενά διοριζονται σωρηδόν άνθρωποι που δεν έχουν διαβάσει ποτέ για τίποτα- και με ένα "μεταπτυχιακό" σε γλώσσα που δεν ήξεραν και που τώρα δεν το αναγνωρίζει καν το υπουργείο, αλλά για να διορισει τους λέει ουσιαστικά "σας το αναγωρσα πριν κάποια χρόνια, είστε οκ, θα σας διορισω". ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΓΡΑΨΑΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΔΥΣΚΟΛΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ. Δεν είχατε κουμπάρους ούτε γνωστούς για να παίρνετε ενισχυτικές , δεν κάνατε μεταπτυχιακά σε γλώσσα που δεν είχατε ξαναδει ποτέ σας με ιπτάμενους tutors που "μετέφραζαν" από ηλεκτρονικά τεστ μέχρι εργασίες, πτυχιακές κλπAυτό έλεγε ο νόμος και αυτό κάνατε. Σας λέω κ εσάς και στους κοντινούς μου ανθρώπους, όσοι αντέχετε οικονομικά, να ΜΗΝ το αφήσετε. Το καταλαβαίνω ότι είναι δύσκολο και ακριβό σπορ. Αλλά είναι ΟΥΓΚΑΝΤΑ. Τα δικαστήρια είναι η μόνη λύση.
Τι να ψαξουν περισσοτερο; αφου απεχουν χιλιομετρα απο τον τελευταιο διορισμενο. ΠΟΙΟΙ παραγοντες τους το σφυριξαν και αν ειναι κομματικοι παραγοντες τι χρωματος ειναι που τους εδωσαν αυτη την "καθοδηγηση". Δυσωδια...
Ακριβως ετσι πιστευω οτι εγιναν τα πραγματα! Πως αλλθως εξηγειται οτι προσεφυγαν ατομα που απειχαν 1800 και 2000 αποσταση απο τις θεσεις που ειχε προκηρύξει το ΑΣΕΠ!!!
Στημενη προσφυγη
Ακριβως!!!! Τι να ψαξεις οταν απεχεις χιλιαδες θεσεις? Κ δεν.μιλαμε μονο γι αυτους που δεν.προσεφυγαν! Εδω λενε οτι.προσεφυγε μεσα στο εννομο ο 2000 φευγα κ διοριζεται , ο 200 προσεφυγε 6 μηνες μετα κ δεν διοριζεται γιατι ειναι εκπροθεσμος!!!
ΑρχικήΠΡΟΣΦΥΓΗ- Προθεσμία άσκησης προσφυγής60 ημέρες η οποία αρχίζει:α) σε περίπτωση ρητής πράξης: από την επίδοσή της ή την αποδεδειγμένα πλήρη γνώση του περιεχομένου τηςβ) σε περίπτωση παράλειψης: από την συντέλεσή της (Άρθ. 66 Κ.Δ.Δ.) -Προθεσμία άσκησης προσφυγής από τον Υπουργό Οικονομικών, καθώς και τις Αρχές του αρθ. 64 παρ. 2 Κ.Δ.Δ90 ημέρες από την έκδοση ή την κατά νόμο δημοσίευση της πράξης ή την συντέλεση της παράλειψης -Ο νομιμοποιούμενος προς άσκηση προσφυγής διαμένει στην αλλοδαπήπροθεσμία 90 ημερών, η οποία αρχίζει:α) σε περίπτωση ρητής πράξης: από την επίδοσή της ή την αποδεδειγμένα πλήρη γνώση του περιεχομένου τηςβ) σε περίπτωση παράλειψης: από την συντέλεσή της (αρθ. 66 Κ.Δ.Δ.) Οι προσφυγές στα διοικητικά δικαστήρια ΒΑΣΊΖΟΝΤΑΙ στις προθεσμίες
Αυτα που κανει το κρατος ειναι ντροπη.Ειναι δυνατον να βασιζεται ενα κρατος δικαιου στο ποιος τυχαινει να διαβαζει pde ή στο ποιος προλαβε να προσφύγει πρωτος Ακομα και ηταν στο 15.000 του πινακα ΑΣΕΠ? Κ γω σου λεω οτι σε καποιους απο αυτους που απειχαν χιλιαδες θεσεις το σφυριξε καποιος κ φτασαμε τωρα ο 2500 να διοριζεται κ ο 250 οχι.