0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Οι αποφάσεις δεν μπορούν να εφεσιβληθουν καθώς έχουν καταστεί αμετάκλητες .
Η συμπερίληψη αφορά, κατ' αρχήν, ενέργεια απευθυνόμενη στο υπουργείο. Δεν είναι προσφυγή στο Εφετείο βάσει της 527.
δυσκολο να το δεχθει το υπουργειο τοτε ετσι απλα...
Αυτό, όντως, είναι δύσκολο. Δεν ξέρω, φυσικά, τι νομικές ενέργειες θ' ακολουθηθούν μετά από ενδεχόμενη απόρριψη. Όλων μας οι προσφυγές στο Εφετείο έγιναν μετά την απόρριψη αίτησης διορισμού μας στο υπουργείο. Θεωρώ ότι πρώτα θα παραταθεί το εύλογο και θ' ανοίξουν οι πίνακες '04-'06. Οπότε οι προσεχείς δικαιωτικές θα 'ναι απ' εκεί.
Αυτό, όντως, είναι δύσκολο. Δεν ξέρω, φυσικά, τι νομικές ενέργειες θ' ακολουθηθούν μετά από ενδεχόμενη απόρριψη.
Είμαι επιτυχούσα του ΑΣΕΠ 2006, ΠΕ. Έχω ήδη προσφύγει μέσω της ΠΕΕΑ για προσβολή του νέου συστήματος διορισμών. Το δικηγορικό γραφείο όμως ξεκαθάρισε ότι διεκδικούμε μόνο τα μόρια που δεν αναφέρεται ότι θα προστεθούν στους πίνακες. Έτσι βέβαια δεν κερδίζουμε τίποτα μετά την υπερμοριοδότηση μεταπτυχιακών, διδακτορικών κλπ θα βρεθούμε τελευταίοι στους πίνακες κατάταξης. Πιστεύω ότι επιτυχόντες 2004-6-8 πρέπει να διεκδικήσουμε μαζικά το διορισμό μας. Σε ποιό δικηγορικό γραφείο έχετε αποταθεί;ΡΕΑ ΤΣΑΚΟΥΛΙΑ
Έχω προσφύγει και εγώ με βάση την απόφαση 517/2015 του ΣτΕ. Το δικηγορικό του Χ...Η ΔΕΝ δέχεται ότι μπορούμε και του 2006 να διεκδικήσουμε διορισμό από το ΔΕΑ.