0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Kαλησπέρα, ενδιαφέρομαι και εγώ για τις προσφυγές. Είμαι αρκετά υψηλόβαθμη. Εχω σειρά κατάταξης 858 στον ασεπ του 2008 και είμαι φιλόλογος. Λέτε να δικαιωθούμε αν προσφύγουμε?
μαζευτείτε πολλοί για να ρίξετε το κόστος και κάντε το, δε θα έρθει εξ ουρανού τπταν δε προσπαθήστε δε θα έρθει μόνο τουνα ξέρετε ότι το υπουργείο αυτά φοβάται , τις προσφυγές χωρίς προσφυγές κάνουν λαμογιές
Ε, ναι προφανεστατα κ τον ειδαμε το διορισμο οπως βλεπουμε κ τις προσκλησεις για τις αιτησεις αναπληρωτων καθως δημοσιευονται επισημα στην ιστοσελιδα του Υπουργειου Παιδειας κ ειναι σαφες του τι ζητουν. Και προφανως δεν ειδαμε τοτε και.μαλιστα σε χρονο μηδεν μια αναρτηση που εγινε καπου σε ενα διαδικτυακο φορουμ , καπως, καποτε απο καποιον .Και οσοι ετυχε να τη.δουμε δεν οφειλανε νομιζω ναωεψουμε νομικες γνωσεις για να ξερουμε οτι το.ευλογο θα οριστει εκ των.υστερων στον 1 χρονο, αλλα ουτε κ μαντικες ικανοτητες ουτε κ τοση φαντασια για να μαντεψουμε οτι ο 2200 θα προσπερασει τον 200 γιατι προσεφυγαν με 6 μηνες διαφορα, ενω η διαφορα στη σειρα ΑΣΕΠ ειναι τεραστια.
Τώρα θα προσφύγετε και καλά θα κάνετε . Ξαφνικά όμως αποκτήσατε μαντικές ικανότητες πιστεύοντας ότι μπορεί να διοριστειτε με αυτό τον τρόπο . Παραδεχτείτε ότι τώρα καταλάβατε ότι μόνο άμα βρέξεις πόδι θα φας ψάρι που λέει η παροιμία και αφήστε τα εγώ σπούδαζα που έλεγε και μια ψυχή ! Ξέρετε ότι έχετε λίγες πιθανότητες να κερδίσετε αλλά εμπεδωσατε το ποτε δεν ξέρεις !
Υπαρχουν γεγονοτα που βγαζουν ματι.αυτη τη στιγμη, οποτε οπως καταλαβαινεις εχει παψει το ζητημα να ειναι.ζητημα μαντικων ικανοτητων, οπως ηταν μεχρι τωρα