0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
κλεοπατρα δεω καταλαβαινω το συλλογισμο σου με το 40 τοις εκατο. θα διορισει απο πινακες που κριθηκαν αντισυνταγματικοι; τι ακριβως λες;;;;;;
Δηλ. αν αναλάβουν νέες πρόσφυγες οι δικηγόροι θα είναι όσους βρίσκονται σε σειρά μέχρι κ πριν τον τελευταίο δικαιωθεντα σε κάθε ειδικότητα;
Georgia στόχος σου δεν είναι να ακυρώσεις την προηγούμενη απόφαση των δικαιωθέντων. Αυτή έγινε, εμείς κάθε άλλο θα βασιστούμε σε αυτήν!Δεν συμφέρει κανέναν να προσβάλλουμε ή να ακυρώσουμε (άσε που δεν γίνεται) την δικαίωση τους.
Να ενημερώσω κι εγώ, όπως η Arieta, ότι κι εμένα ο Χατζηφώτης μου έστειλε πριν λίγο ότι αυτές είναι καινούργιες προσφυγές για την παράλειψη διορισμού μας. Οι προηγούμενες αφορούσαν το νέο σύστημα διορισμών και τη μη προσμέτρηση των μορίων του ΑΣΕΠ από αυτό. Τώρα πάλι για το κόστος δεν γνωρίζω.Επίσης, η παρανομία ήταν στο 40%. Το 40% δεν αφορούσε και δεν έφτανε σε άτομα με 2000 και 3000 κατάταξη. Τους διόρισε επειδή αυτοί κάναν προσφυγή. Κοινώς το Υπουργείο για να την βγάλει αναίμακτα διόρισε μόνο αυτούς, αφού το μεγαλύτερο ποσοστό δεν το πήρε είδηση, ενώ το δίκαιο θα ήταν να αναρτήσει τα ονόματα τα οποία διορίζονται με αυτή την ποσόστωση. Οπότε εκεί ήταν η παρατυπία. Το δίκαιο λοιπόν από εδώ και πέρα θα είναι να διορίσει σύμφωνα με τους πίνακες κατάταξης τα ονόματα που είναι στο 40% και όχι όλους αυτούς που είναι π.χ πριν από τον διορισθέντα στο 3000.
Αυτό είναι το ερωτηματικό για τη νέα προσφυγή. Ένας που είναι μετά τον τελευταίο δικαιωθέντα δεν θα μπορεί να κάνεις προσφυγή; Κάποιος επίσης που στην ειδικότητά του δεν υπήρχε κανένας δικαιωθέντας τι γίνεται;