0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αυτό ήξερα και εγώ και έλπιζα σε απόσπαση στο νομό λόγο έλειψης στη βιολόγους, χημικούς, και γεολόγους . Αλλά τζίφος.
Ηθελες απόσπαση σε κενό άλλης ειδικότητας? Και δεν έγινε? !!! Περίεργο. Πάντως βάζω στοίχημα οτί θα πάρουν αναπληρωτή και της δικής σου ειδικότητας εκεί.
Συνάδεκφοι ΜΗΝ μπαινετε στην λογική του διχασμου Είμαστε ανθρωποι που απλα θελουμε να παμε κοντα στα σπιτια μας δεν εχουμε να χωρισουμε τιποτα ΑΣ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ
Και εγω μαζι σου ειμαι...πρεπει να κανουμε ενα εξωδικο ή κατι να κολλησει η φαση των αναπληρωτων μεχρι να γίνει β φαση δικη μας.οπως επισης να αναφερουμε τις τοσες πολλες αποσπασεις για εξαιρετικα σημαντικους λογους
Γιατι για τους αναπληρωτες ειναι καλο να γινει με τους παλιους πινακες;5-6 μερουλες να δοθούν ολα θα λυθουν και η β φαση και η συνταξη νεων πινακων
Ας μη μιλάμε για νέους πίνακες εδώ γιατί είναι μεγάλη κουβέντα. Είδα ότι ικανοποιήθηκαν αιτήματα κάποιων συναδέλφων με τις ενστάσεις. Τώρα για β φάση εδώ που έφτασαν τα πράγματα το βλέπω λίγο δύσκολο.
Υπάρχουν όμως και πολλοί που δεν έχουν ικανοποιηθεί! Μην το ξεχνάς!