0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγώ παντως εστειλα email, σε όλους τους φορεις ,, ΟΛΜΕ ΚΥΣΔΕ Κ.Τ.Λ. και σε ολα τα κομματα για να δοθει δημοσιοτητα μονο αυτο θα μας σωσει και μονο αυτο φοβουνται.....και γραφω την αναγκη πραγματοποιησησς
Ο Κορδής δημοσιεύει σε αυτό το σύνδεσμο https://www.alfavita.gr/ekpaideysi/anakoinoseis/296748_enimerotiko-gia-ti-synedriasi-toy-kysde-kai-ta-leitoyrgika-kena-2019 τα κενα "επι των οποίων έγιναν οι αποσπάσεις". Αλλά μετά λέει "ΠΡΟΣΟΧΗ!Τα κενά αυτά έχουν διαφοροποιηθεί μετά τις γενικές αποσπάσεις και τις αποσπάσεις σε φορείς." Τι εννοεί; Τελικά τα κενά αυτά είναι τα κενά που είχαν δώσει οι ΔΔΕ και στα οποία βασίστηκε το ΚΥΣΔΕ για τις αποσπάσεις;
Εγώ θέλω να πάω σε περιοχή που έχει τώρα πάνω από 20 κενα! Αν πάρουν αναπληρωτή μπορώ να κάνω καταγγελία;
Στην Α φάση είχε κενά? Γιατί δεν σε πήραν?
Ο πίνακας που ανήρτησε ο αιρετός κ. Κορδής είναι - η τελευταία στήλη - με τον οποίο έγιναν α φάση των αποσπάασεων και ολες οι αποσπάσεις μέχρι τώρα και όχι τα κενά για τη β φάση. Π.χ. Για τους Φιλολογους η Χαλκιδική έχει 27 κενά σύμφωνα με τον πίνακα, ενώ μετά τις διάφορες αποσπάσεις μέχρι χθες δημιουργήθηκαν άλλα 4, άρα συνολικά αυξανονται σε 31 τα λειτουργικά κενά για β φάση αποσπάσεων και για την α φάση αναπληρωτών, για την οποία βέβαια θα ξαναζητηθούν κενά στις 3-4 Σεπτέμβρη.Αυτά για να μην δημιουργούνται παρεξηγήσεις και βγαίνουν λανθασμένα συμπεράσματα!
Κοκκίνισα το λάθος στο σχόλιο σου.