0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δικηγορος απ την Αθηνα που τρεχει τετοια ζητηματα απαντησε το εξης: Α. Σύμφωνα με την 1882/2017 ΣτΕ 7μελής, στην οποία παρασταθήκαμε, η ισχύς των παλαιών πινάκων αναπληρωτών έληξε κατ΄ανώτατο όριο το προηγούμενο σχολικό έτος 2018-2019. Επομένως η χρήση των σχετικών πινάκων, όπως έχει εξαγγελθεί από το Υπουργείο είναι προδήλως παράνομη και αντισυνταγματική και για το λόγο αυτό αυτονόητα θα προσβληθεί ενώπιον των αρμόδιων διοικητικών Δικαστηρίων.Β. Άκυρος είναι επίσης ο πίνακας αναπληρωτών κατά το μέρος που δεν λαμβάνει υπόψη πρόσφατα κτηθείσα υπηρεσία (ή άλλο προσόν, πχ μεταπτυχιακό, πολυτεκνικής ιδιότητα κλπ) και παραμένει ίδιος αποκλείοντας την ένταξη σε αυτούς νέων εκπαιδευτικών.
Είναι εντυπωσιακό που απολύτως κανένας δε σχολιάζει το σκάνδαλο με τα πλαστό πτυχία Αγγλικών στη Λέσβο, ενώ στην περίπτωση μας υπάρχει θέμα (και) με σεμινάρια εξπρές τέτοιου τύπου. Γνωστά πράγματα βέβαια αυτά στο υπουργείο αφού όλοι είναι στο παιχνίδι. Το ΑΣΕΠ όμως θα τα ελέγξει......;
Εσύ που μιλάς για γραπτούς ασέπ και αξιολόγηση μάθε πρώτα πως γράφεται το παίρνω και πως το περνώ και μετά να πας να δώσεις. Εχω δώσει ασέπ στο παρελθον στους οποιους να ξέρεις γίνονται διάφορα. Απο λάθος θέματα, βαθμολογιες που δεν μπορεις να ελέγξεις (μπορείς να δεις μόνο το γραπτό σου και όχι τι έγραψα εγώ) αδικίες που καμια κυβερνηση δεν αποκατέστησε (παρόλο που υπήρχαν αποφάσεις δικαστηρίων) σε διαγωνισμούς που ποτέ δεν εφαρμόστηκε το 60 - 40. Εγώ έδωσα το 2006 και με όλα αυτά βρέθηκα οριακά έξω και ακόμα τρέχω στα δικαστήρια.
Αν πάει με τους παλιούς θα μείνουν πολλοί εκτός. Πιστεύω ότι είναι μια παράμετρος που θα ληφθεί υπόψιν καθώς θα έχει πολλές αντιδράσεις.https://xenesglosses.eu/2019/07/perissoteroi-apo-7-500-ekpaideftikoi-ektos-pinakon-eae-ischysoun-palioi-pinakes/