0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Από τη συνάντηση ΠΟΣΕΕΠΕΑ - Ζαχαράκη, ιδιαίτερα διαφωτιστικό για αρκετά που συζητιούνται εδώ:https://www.especial.gr/sunanthsh-poseepea-me-ufupourgo-paideias-zaxarakh-diorismoi-proslhpseis-anaplhrwtwn-katanomh-4500-thesewn/
Και για νακαταλαβουν μερικοι τι κρυβεται πισω απο ολα αυτα.Παμε αναπληρωτες με παλιους ολη τη χρονια,διορισμοι 20 21,Απριλιο ξαναανοιγει οπσυδ για καταθεση...
Δαφνη σορρυ αλλα εισαι ασχετη με το αντικειμενο μιας και δεν δουλεψες ποτε σε σχολειο.Και δευτερο αυτα που λεω ακριβως μην τα λες εσυ +5.Επιπλεον η φαμπρικα με τα 7μηνα εχει σταματησει εδω και 3 χρονια.Πλεον ειναι 2 ετη το μεταπτυχιακο ειδικης.Επιπλεον παμε ακομα μια φορα γταπτος δεν θα γινει.Επιπλεον και τελειωνω το χειροτερο ειναι αυτο που θα σου πω.Αναπληρωτης δεν προκειται να δουλεψεις για τα επομενα 5 χρονια.Και αν θες την γνωμη μου,αν εισαι δευτεροβαθμιας,κοιτα να γινεις αριστη στη δουλεια σου, που μπορει να εισαι κιολας, βρες φροντ και ιδιαιτερα και θα εισαι αρχοντας.
1. Δεν έχω δουλέψει ποτέ σε ΕΛΛΗΝΙΚΟ σχολείο. Εχω δουλέψει όμως σε Αμερικάνικο σχολείο και πανεπιστημίο-αυτό είναι ένα πρόβλημα γιατί μπορώνα καταλάβω κ στο 100% πως συμβασιούχοι που δεν έχουν αξιολογηθεί ΠΟΤΕ απαιτούν διορισμό και πουλάνε και φούμαρα για "αυτοθυσιες" κ μπούρδες ενώ αν υπήρψε αξιολόγηση πολοί από αυτούς δεν θα παιρνούσαν ούτε απο εξω απο σχολική τάξση δημοσιου σχολείου. 2. Tώρα έιναι 2 έτη. Η πλειοψηφία από αυτούς που θα διοριστούν τώρα όμως δεν έιχαν πρακτική από Ιταλοβουλγαρίες. 3. Αν θα δουλέψω ή όχι ως αναπληρωτής εγώ και άλλοι δεκάδες χιλιάδες δεν θα το αποφασίσεις εσύ κ ευτυχως. Η κυβέρνηση άλλαξε και κανονικά θα αλλάξουν και το νόμο κ για αναπληρωτές κ για μόνιμους. Ο Μητσοτάκης είπε ότι θα βάλλει γραπτό. Αυτο περιμένουμε να δούμε, αυτο έλεγε το πρόγραμμα, αυτό ψηφισε ο λαος. Αν ΔΕΝ γράψω, να ΜΗΝ δουλέψω. Αλλά γραπτός ΑΣΕΠ πρέπει να μπει και μάλιστα ψς προαπαιτούμενο για να μετρήσουν τα υπόλοιπα. Το αν θα μπει θα το αποφασισει η καινούρια κυβ-δεν είναι δική σου.
Δαφνη...τωρα καταλαβα...αρα δεν γνωριζεις κατα που πεφτει η ΓΑΥΔΟΣ...ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ...Η ΚΑΡΠΑΘΟΣ......ΚΤΛ....
Η κυβέρνηση άλλαξε και κανονικά θα αλλάξουν και το νόμο κ για αναπληρωτές κ για μόνιμους. Ο Μητσοτάκης είπε ότι θα βάλλει γραπτό. Αυτο περιμένουμε να δούμε, αυτο έλεγε το πρόγραμμα, αυτό ψηφισε ο λαος.
Ο νόμος για τους διορισμούς μπορεί να αλλάξει, μπορεί και όχι. Πάντως, μη θεωρείς αυτονόητο ότι θα γίνει αυτό ακριβώς που ειπώθηκε προεκλογικά, ανεξάρτητα αν αυτό είναι δίκαιο ή όχι, ανεξάρτητα αν το προσδοκάς. Και για τις προσλήψεις στην Αστυνομία, προεκλογικά έλεγαν ότι θα προσλαμβάνονταν 1500 αστυνομικοί (άρα, μέσω πανελλαδικών εξετάσεων), αλλά τώρα λένε ότι θα προσλάβουν 1500 ειδικούς φρουρούς με σύστημα μοριοδότησης. Και η ΠΟΑΣΥ μεν διαμαρτύρεται για το γεγονός, αλλά η κυβέρνηση αποφασίζει.