0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τα παιδιά με ειδικές ανάγκες ή τα ανάπηρα παιδιά (για εσένα έχει σημασία, για εμένα όχι) δεν αντιπροσωπεύονται από κανένα "κίνημα". Κάθε ένα είναι ξεχωριστό, όπως όλα τα παιδιά. Εμένα με ενοχλεί σίγουρα περισσότερο ο όρος αναπηρία παρά ο όρος ειδικές ανάγκες. Δεν περιόρισε κανείς τη δημόσια έκφραση του λόγου σου, αλλά δε σου επιτρέπω να κάνεις μαθήματα σε εμένα συγκεκριμένα για δόκιμους και αδόκιμους όρους. Στο θέμα τώρα. Συμφωνούμε ότι σε κάθε επαγγελματικό χώρο υπάρχουν οι καλοί, οι ανεπαρκείς και οι κακοί. Δεν συμφωνούμε ως προς τη σχέση που έχει αυτή η επαγγελματική ικανότητα με την προϋπηρεσία ή όχι στην ειδική αγωγή. Το σημαντικό είναι να διαθέτει κανείς κυρίως συναισθηματική ευφυία, αγάπη και υπομονή. Τις γνώσεις τις θεωρώ αυτονόητες εφόσον μιλάμε για εκπαιδευτικούς. Και επειδή αναφέρεις ότι είναι "κρίμα" να διοριστεί κάποιος στην ειδική αγωγή χωρίς να έχει προσφέρει "ούτε 1 μέρα σε αυτό το χώρο" και χωρίς να "έχει την παραμικρή ιδέα αναφορικά με την ειδική αγωγή" θα ήθελα να μου πεις στις πόσες μέρες προϋπηρεσίας λέει το "κίνημα" ότι κάποιος έχει ιδέα από ειδική αγωγή.Το παιδάκι μου το χαίρομαι.
https://www.alfavita.gr/ekpaideysi/328397_monimoi-diorismoi-abebaii-i-ekdosi-prosklisis-simera-stin-eidiki-agogi
Το σημαντικό είναι να διαθέτει κανείς κυρίως συναισθηματική ευφυία, αγάπη και υπομονή. Τις γνώσεις τις θεωρώ αυτονόητες εφόσον μιλάμε για εκπαιδευτικούς. .
Όλα για τα κλικς
Εσείς tolakis έχετε θέση διορισμού ?
Το ΦΕΚ 26 ΑΣΕΠ βγήκε για όποιους ενδιαφέρονται. Μπορείτε να το βρείτε στη σελίδα του εθνικού τυπογραφείου.Καλό διορισμό στους ενδιαφερόμενους.https://www.especial.gr/wp-content/uploads/2020/07/prosklhsh-3ea-4ea.pdf
Μες στο φεκ δεν λεει παντως οτι μονο οσοι ειναι στον κυριο πινακα κανουν αιτηση διορισμου ενω οι του επικουρικου οχι..εκτος αν δεν το ειδα γιατι το διαβασα λιγο βιαστηκα ..σε μια -δυο ειδικοτητες ,δεν θυμαμαι αυτη τη στιγμη ποιες ,ηταν ελαχιστοι του κυριου πινακα ..γιατι να μην κανουν αιτηση και οι του επικουρικου ωστε αν αρνηθουν θεσεις διορισμου οι του κυριου πινακα να μην μεινουν κενες οι θεσεις ..κριμα ειναι αν δεν συμπληρωθουν απο τους κυριους πινακες να χαθουν..πωτη φορα γινονται διορισμοι στην ειδικη..