0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Νομιζω μπερδευεσαι διοτι μπλεκεις το ασεπ ενω στην ουσια η δουλεια του ασεπ θα ειναι οτι και τις προηγουμενες χρονιες.Παρολο αυτα θα φανει πως θα γινει.Εγω επιμενω πως δεν θα γινει ελεγχος δικαιολογητικων ολων των υποψηφιων αλλα θα δουμε
Ερώτηση: εγώ είμαι ΠΕ 61, που σημαίνει ότι μοριοδοτουμαι με 20 μόρια. Έχω δύο μεταπτυχιακά, όχι στην ειδική αγωγή, θα μοριοδοτηθω με άλλα 28;
Δεν διαφων σε οσα λες.Εχουμε να κανουμε με διορισμους οποτε θελει αυστηρο ελεγχο.Δυο παρατηρησεις.1. Το υπουργειο αν θελει προλαβαινει.Πιστευω δεν θελει να προλαβει εξου και εβγαλε προκηρυξη πολυ αργα.2. Γι αυτον τον δειγματοληπτικο ελεγχο που λες μεσολαβουν 10 μερες απο την εκδοση προσωρινων μεχρι οριστικων.Δηλαδη περσυ βγηκαν προσωρινοι και μετα απο 10 μερες οριστικοι ασχετα που ανακοινωθηκαν τελη αυγουστου
Καλημέρα στο forumΑπό την προκήρυξη μου δημιουργήθηκαν κάποιες απορίες.Στη σελ. 403 αναφέρεται"Α3-4-5) Προσόντα τα οποία αποδεικνύουν εξειδίκευση στην Ε.Α.Ε., σύμφωνα με την παρ. 1 του άρθρου 16 του ν. 3699/2008, μοριοδοτούνται (άρθρο 134 παρ. 1β του ν. 4604/2019)." Επομένως μεταπτυχιακό με συνάφεια στην ΕΑΕ ή σχ.ψυχολογία μοριοδοτείται με 20 μονάδες ενώ παράλληλα δηλώνεται στην ηλ. αίτηση για ένταξη στον πίνακα
1. Το σεμινάριο 400 ωρών στην ΕΑΕ μπορεί να κατατεθεί για μοριοδότηση με 2 μόρια στην κατηγορία "λοιπά ακαδημαικά προσόντα (Γ)" ως επιμόρφωση Α.Ε.Ι. ή άλλου φορέα του δημόσιου τομέα, διάρκειας τουλάχιστον τριακοσίων (300) ωρών.2. Αυτό που έχουν μπερδέψει σχεδόν όλοι τις τελευταίες μέρες είναι πως «ετήσια» είναι η επιμόρφωση. Όχι η διάρκεια του εκάστοτε σεμιναρίου. Δεν παίζει δηλαδή το: Α, επειδή γράφει ετήσια, εννοεί ένα ακαδημαϊκό έτος ή 12 μήνες. Καμία σχέση. Έχει ουσιώση διαφορά το σημείο αυτό και ο νομοθέτης την ορίζει ρητώς. Το «ετήσια» αφορά αποκλειστικά την επιμόρφωση καθεαυτή, ως ύλη, ως εργασίες, ως μαθήματα, ως διδακτικές μονάδες. Όχι τη διάρκεια. Η διάρκεια του ετήσιου σεμιναρίου μπορεί να είναι 400, 420, 450, 500, 510 ώρες και 7, 8, 10, 12 ή χ μήνες. Δεν συνδέονται στη διάταξη αυτά τα δύο. Άλλο το ένα, (ετήσια επιμόρφωση), άλλο το άλλο, (διάρκεια επιμόρφωσης/σεμιναρίου).
Τελικά θέλει και συγκεκριμένη ημέρα στη βεβαίωση των σεμιναρίων; Έχει καταλάβει κανείς; Δηλαδή πχ 2 Μαΐου με 2 Δεκεμβρίου ή είναι καλυμμένος με το Μάιος- Δεκέμβριος; Εννοείται γράφει ώρες και διάρκεια πχ το δικό μου λέει Ιούνιο του 2011 με Ιανουάριο του 2012 και 450 ωρών.