0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Και με τους παλιούς να πάει, το ΑΣΕΠ θα συνεχίσει να επεξεργαζεται τα στοιχεία. Κάποτε θα βγάλει οριστικούς.Η νέα κυβέρνηση μπορεί να αξιοποιήσει αυτούς η να βγάλει νέο νόμο.
Αυτο λεω.
Για ειδικη λεω
Aυτό πιστεύω κι εγώ.41000 περίπου αιτήσεις με παράβολα με διαδικασίες ΑΣΕΠ κλπ δύσκολο να ακυρωθεί...
Δεν λεει ομως ποτε και με ποιο συστημα
Λογικά επειδή είναι οδηγία να έχουν εκπαιδευτικούς ειδικής αγωγή, θα ολοκληρωθεί η πρκήρυξη που άνοιξε. Επίσης, πλέον έχουμε και δικαστικό προηγούμενο. Δεν μπορεί να ακυρώσει διαγωνισμό ΑΣΕΠ για να κάνει άλλον για τις ίδιες θέσεις.
Και γω λέω πως δε θα τον ακυρώσει, αλλά άμα θέλει απλά αλλάζει τον νόμο, τροποποίει τα κριτήρια, παίρνει ένα χρόνο με το νέο σύστημα και μετά ξανακάνει προκήρυξη κλπ. Οι τρόποι είναι πολλοί. Επίσης, από τη στιγμή που δεν υπάρχουν σαφείς θέσεις, αλλά πρόσκληση για ένταξη σε πίνακες καταταξης μια χαρά μπορεί να βγάλει νέα πρόκληση.Αλλά όλα αυτά είναι θεωρίες, γιατί κι εγώ πιστεύω ότι δε θα ακυρώσει την προκήρυξη.
Όχι σου λέει. Δεν πιστεύει ότι θα τις ακυρώσει. Ούτε κι εγώ πιστεύω ότι θα τις ακυρώσει.