0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πολύ φοβάμαι οτι με τη μεταφορά προϋπηρεσίας από κλάδο σε κλάδο και με την αναγνώριση της ιδιωτικής προϋπηρεσίας κάποιων με μάστερ στην ειδική, δεν θα έχω ελπίδες διορισμού ούτε εγώ ως μαθηματικός ούτε η σύζυγος ως φιλόλογος με σχεδόν τα ίδια προσόντα με τα δικά μου. Γι' αυτό ρώτησα μπας και τραφώ/-ούμε οικογενειακώς με λίγες ελπίδες αυταπάτης. Να είσαι καλά πάντως, μου δίνεις κουράγιο.
Ερώτηση για όποιον έχει κάποιο διαισθητικό χάρισμα.Με το νέο σύστημα, κάποιος μαθηματικός με 75 μήνες προϋπηρεσία με 2 μεταπτυχιακά (το ένα στην ειδική) και μια ξένη γλώσσα έχει ελπίδες για αναπληρωτής με την α' φάση;
Περιγράφεις μια κατάσταση που σου δίνει χοντρικά 118 μόρια. Αυτά είναι μάλλον λίγα για μόνιμο διορισμό μαθηματικού. Η βάση διορισμού θα διαμορφωθεί περίπου στα 150 μόρια προσωπική εκτίμηση, ίσως και λίγο πιο κάτω. Για φιλολόγους ούτε συζήτηση. 118 μόρια μάχη για αναπλήρωση. Καλή τύχη πάντως.
Με προσωρινους α φαση μπορει να παει με την προυποθεση ομως να βγουν οριστικα μεχρι νοεμβρη.Υπαρχουν πιεσεις απο 2 συγκεκριμενες ομαδες που και καλα ενδιαφερονται για εκπαιδευτικους να παμε με κλειστους γιατι δεν θελουν προσοντολογιο και κατα δηλωση τους να μην μπουν νεοι στο παιχνιδι(οσο τραγικο και να ακουγεται θελουν κλειστο επαγγελμα την ειδικη).Θα παει με παλιους ειναι σιγουρο.Γνωμη μου θα γινουν διορισμοι και θα καταργηθει ο νομος.Πιστευω οι πινακες θα κλειδωσουν για 2 -3 χρονια.Αυτα καλη δυναμη και υπομονη.
Μα υπαρχει και το ΣτΕ εκτος αν ητα παπατζα Γαβρογλου οτι και καλα το ΣτΕ πιεζει για αλλαγη συστηματος αν και δεν το πιστευω
Ναι σωστά, έχεις δίκιο. Απλά αναρωτιέμαι, αν καταργήσει τον ν. Γαβρόγλου πως θα προσλαμβάνει αναπληρωτές; Από τους πίνακες του 18-19; Και για πόσο καιρό θα γίνει ανεκτό αυτό; Όχι δικαστικά, αλλά από όλους εκείνους που κάνουν τώρα μεταπτυχιακά και δίνουν τα χρήματά τους.Εκτός αυτού, ήδη πιστεύω τα σεμινάρια έχουν μειωμένη συμμετοχή (φαίνεται που παίρνουν συνεχώς παρατάσεις οι προθεσμίες τους), γιατί ποιος να κάνει τώρα αν είναι να μετρήσει μετά από 4 χρόνια. Υπάρχουν δηλαδή και οικονομικοί λόγοι να μην κλειδώσουν οι πινακες.
Υπάρχουν ΜΟΝΟ οικονομικοί λόγοι. Οι άλλοι δεν νομίζω να ενδιαφέρουν τους πολιτικούς μιας και εδώ που έχουμε φτάσει, οποιαδήποτε πολιτική επιλογή θα έχει δικαιωμένους και αδικημένους.Αυτοί που δίνουν τα χρήματά τους μπορεί να νιώσουν αδικημένοι, αυτοί που έδωσαν όμως χρόνια από την ζωή τους για τα ίδια ή και λιγότερα μόρια ενός μεταπτυχιακού και δεν έχουν χρόνο ή και χρήμα για μεταπτυχιακά, θα νιώσουν ανακουφισμένοι που θα μπορέσουν να δουλέψουν άλλη μια χρονιά. Όπως και αυτοί με ΑΣΕΠ που δεν θα δουν τα μόριά τους να πατώνουν, αν έχουν μπόλικα από επιτυχίες ΑΣΕΠ, διότι αυτά υποτίθεται ότι διαγράφονται (πρώην συνάδελφος που έχω στο μυαλό μου ως παράδειγμα, θα χάσει το 1/4 των μορίων του, θα πέσει κάτω από εμένα στον πίνακα, ενώ τώρα είναι από πάνω, αλλά είναι δίκαιο αυτό; ). Αυτά απλά τα αναφέρω ως μια διαφορετική οπτική.