0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Οι παλιοί πινακες θα ισχύσουν μέχρι την έκδοση των οριστικών πινακων, όπως ακριβώς προβλέπει ο νόμος. Από κει και έπειτα θα χρησιμοποιούνται οι καινούργιοι. Εκτός αν ψηφιστεί άλλος νόμος. Οι ομάδες μπορεί να λένε ό, τι θέλουν. Και εμένα με συμφέρει να ειμαι μόνη μου στον πίνακα και να μη μπει κανείς άλλος.Στο μεταξύ η ολμε ζητά άνοιγμα των πινακων για να προσμετρηθει η προυπηρεσια του 2018-2019. Αν ανοίξει ο οπσυδ όμως δε μπορεί το άνοιγμα να αφορά μόνο την προϋπηρεσία...
Μπραβο Ελευθερια.Οτι πιο σωστο εγω διαβασει εδω μεσα εδω και μερες.Οι παλιοι πινακες ισχυουν μεχρι να εκδοθουν οι νεοι Οριστικοι Πινακες.Να ξέρουμε και τι μας γίνεται, γιατι σε λιγο θα ξεχασουμε και την αλφαβητα με τοσες ανακριβειες που λέγονται...
Aυτα ειναι γνωστα φιλε μου...Ας δουμε ομως τ κρυβεται πισω απο αυτο.Ολη την χρονια θα παει με παλιους ασχετα αν βγουν οριστικοι.Μολις διορισουν Νοεμβρη κατευθειαν τροποποιουν νομο Γαβρογλου.
Συνάδελφοι , οι πίνακες κατάταξης θα βγουν σύντομα . Οι διορισμοί και οι αναπληρώσεις θα γίνουν από ένα πίνακα . Πολύ φιλολογουμε εδώ μέσα .
για την γενική ξέρεις τπτ Κίρκη;
https://www.especial.gr/ekpaideftikoi-kai-persinoi-pinakes-akoma-mia-xronia-ektos-me-to-etsi-thelw/
Δεδομένου οτι ο νόμος αναφέρει τα κάτωθι:6. Σε εξαιρετικές περιπτώσεις εκτάκτων και επειγόντων λόγων δημοσίου συμφέροντος μπορούν να προσλαμ-βάνονται προς κάλυψη των λειτουργικών αναγκών της εκπαίδευσης ως προσωρινοί αναπληρωτές ή ωρομίσθιοι υποψήφιοι που είναι ενταγμένοι στους προσωρινούς αξιολογικούς πίνακες, σύμφωνα με τη διαδικασία των προηγούμενων παραγράφων, και μέχρι την έκδοση των τελικών πινάκων. Με την έκδοση των τελικών αξιολογι-κών πινάκων, οι συμβάσεις των ήδη προσληφθέντων που δεν δικαιούνταν την πρόσληψη λήγουν αυτοδικαίως, χωρίς την καταβολή οποιασδήποτε αποζημίωσης για την αιτία αυτή.Πως η συγκεκριμένη ομάδα ζητάει η επιλογή αναπληρωτών σχ. έτους 2019-2020 να γίνει από προσωρινούς πίνακες αφού όπως φαίνεται παραπάνω το προβλέπει ο νόμος.