0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πέφτω από τα σύννεφα...
Το δικό μου έχει τικ πάντως όντως. Δεν ξέρω όμως αν σημαίνει ότι το θεωρούν άκυρο το δικό σου
Εσύ συγκεκριμένα δεν έλεγες τίποτα, απλά άλλαζες προφίλ συνεχώς με τις ίδιες φατσούλες. Πάντως ως υπερασπιστής του ΣτΕ και των φωτογραφικών αποφάσεων του θα έπρεπε να γνωρίζεις ότι από το 2017 έχει γνωμοδοτήσει για το ενιαίο της προϋπηρεσίας σε γενική και ειδική. Καμία έκπληξη λοιπόν για τους τιμητές των πάντων.
Η asepoula τι θέση έχει τελικά στον πίνακα; Διορίζεται;
Φυσικα και το γνωριζανε οι συντακτες του νομου Γαβρογλου και για αυτο δωσανε την θηριωδη μοριοδοτηση στην προυπηρεσια ...για να βολεψουνε τους υψηλο-προυπηρεσιακηδες ...βεβαια το ΣτΕ εχει να εκδωσει και αλλες αποφασεις...ας περιμενουμε ...
Μια ορθή επανάληψη που έγινε τι αφορά? Μήπως το διόρθωσαν αυτό με τους πληροφορικούς?
[...] 8. Επειδή όπως προκύπτει από τα εκτεθέντα ανωτέρω, οι μνημονευθείσες ρυθμίσεις του άρθρου 16 παρ. 1 του ν. 3699/2008 υπαγορεύθηκαν από την εκτίμηση του νομοθέτη, η οποία δεν ελέγχεται δικαστικώς ως προς την ουσιαστική ορθότητά της, ότι ο επιστημονικά ενδεδειγμένος τρόπος οργανώσεως του εκπαιδευτικού συστήματος επιβάλλει οι δομές της Ειδικής Αγωγής να αποτελούν αναπόσπαστο μέρος ενός ολοκληρωμένου και ενιαίου εκπαιδευτικού συστήματος [...].
Ευχαριστώ για την απάντηση. Οπότε με εμένα κάτι παίζει.. Εκτός από ένσταση πρέπει να μιλήσω και με τη δευτεροβάθμια;