0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Να ρωτήσω κάτι που δεν κατάλαβα Ο πίνακας κατ 1 είναι με μεταπτυχιακο ειδικής και ο κατ2 όχι ;Στους διορισμούς προηγούνται αυτοί του πίνακα 1;Sent from my iPhone using Tapatalk
Στις 5 προκηρύξεις ΕΑ/2019 πώς μπορεί να εφαρμοστεί αυτό αφού δεν έχει γίνει ακόμη η κατανομή των 4.500 θέσεων στις πολλές και διάφορες ειδικότητες που περιλαμβάνουν ; (ούτε καν ανά προκήρυξη)
Κι εγώ αυτό ήθελα να ρωτήσω τον rrrrrr. Ακόμη δεν έγινε η κατανομή. Οπότε ήλεγξε το ΑΣΕΠ όλες τις δεκάδες χιλιάδες αιτήσεις σε χρόνο πέντε μηνώ; Για 450 άτομα του πήρε πέρυσι δυο μήνες στους δικαστικούς διορισμούς.
Στον κύριο πίνακα (1_ΚΑΤ_ ) είναι όσοι έχουν μεταπτυχιακό ΕΑΕ ή συναφές αλλά και άλλοι που έχουν προσόντα όπως περιγράφονται αυτά στην εγκύκλιο (π.χ. πενταετή αποδεδειγμένη προϋπηρεσία στην ΕΑΕ). Το skathari παρέθεσε σχετικά.Με άλλα προσόντα όπως σεμινάρια, ή προϋπηρεσία τουλάχιστον ενός διδακτικού έτους (10 μήνες) στην ΕΑΕ ή άλλα, γίνεται η κατάταξη στον επικουρικό πίνακα (2_ΚΑΤ_).Ναι, στους διορισμούς προηγούνται όσοι είναι στον κύριο πίνακα .
https://www.esos.gr/arthra/65177/ti-deytera-synantisi-doe-asep-gia-ton-kindyno-apokleismoy-ekpaideytikon-apo-toys"Το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. έπειτα από την επικοινωνία του με τη νομική σύμβουλο καλεί την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας και του υπουργείου Οικονομικών να συνεργαστούν και να προχωρήσουν σε ρυθμίσεις ώστε να δοθεί η δυνατότητα πληρωμής του αρχικού παραβόλου (ο αριθμός του οποίου δηλώθηκε στην κατάθεση της αίτησης στο Α.Σ.Ε.Π.) για να αποφευχθεί ο αποκλεισμός των συναδέλφων."
Δεν μπορώ παρά να γελάω με τη Δ.Ο.Ε.... Επειδή τα λόγια είναι φθηνά, μπορούν να καλούν όποιον θέλουν να κάνει ότι θέλουν. Επειδή όμως ο υπεύθυνος συνδικαλισμός είναι να λέμε και πότε-πότε την αλήθεια, αυτό που ζητάνε απλά δεν γίνεται. Τέλος. Διότι ακόμα και στην ακραία περίπτωση που είχε κάποιος όρεξη να 'ρυθμίσει' το θέμα, θα έπεφταν μετά βροχή τα ασφαλιστικά μέτρα ή οι προσφυγές από όλους αυτούς που θα χάσουν θέσεις στον πίνακα. Η προκήρυξη ήταν σαφής: η ορθή συμπλήρωση της αίτησης είναι αποκλειστική ευθύνη του υποψηφίου. Και δυστυχώς, οι αριθμοί μαρτυρούν την αλήθεια, καθώς η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ δεν έκανε λάθος με το παράβολο.Πιο εφικτό είναι να πιέσει η Δ.Ο.Ε. να ανοίξουν νωρίτερα από την τριετία οι πίνακες, για να μετριαστεί η ζημία σε όσους την έπαθαν με το παράβολο.
Κι όμως, αυτό που γράφει η ΔΟΕ στην πρώτη της ανακοίνωση, ισχύει. Ότι δηλαδή στο περιβάλλον e-banking κάποιων (αν όχι όλων) τραπεζών, σου ζητούσε να βάλεις το IBAN σου και σου έγραφε ότι το παράβολο εκδόθηκε επιτυχώς. Το λογικό ήταν να υποθέσεις πως από τον λογαριασμό που δήλωσες (επαναλαμβάνω, έβαλες IBAN), θα τραβηχτούν τα 3 ευρώ και άρα δε χρωστάς τίποτα. Η μόνη ευθύνη που μπορώ να σκεφτώ εγώ, είναι ότι οι ενδιαφερόμενοι δε σκέφτηκαν να ελέγξουν την επόμενη μέρα, αν όντως τραβήχτηκαν τα 3 ευρώ από τον λογαριασμό τους. Ενδεικτικό δε ότι η διαδικασία μέσω του e-banking ήταν λάθος, είναι ότι τώρα στη συγκεκριμένη τράπεζα έχει αλλάξει και σε ρωτάει ποιο λογαριασμό θες να χρεώσεις και τον χρεώνει άμεσα, όπως δηλαδή σε όλες τις άλλες πληρωμές ή μεταφορές. Δε ξέρω αν η πλειοψηφία ήταν τόσο πιο έμπειρη ή απλά ήταν τυχερή και χρησιμοποίησε διαφορετική τράπεζα, αλλά ξέρω ότι εγώ που είμαι πληροφορικός και χρησιμοποιώ το e-banking από το 2010, την πάτησα (η αίτηση δεν ήταν για μένα, εγώ είμαι ήδη μόνιμος). Οπότε μη βιάζεστε να προβείτε σε χαρακτηρισμούς... Υ.Γ. Πρόθεση ήταν να πληρωθεί άμεσα το παράβολο. Δεν άνηκε ο φίλος μου στην κατηγορία αυτών που πίστευαν ότι μπορούν να το πληρώσουν μεταγενέστερα. Όπως είπα, είχαμε την εντύπωση ότι θα πληρωνόταν την επόμενη μέρα από τον λογαριασμό του οποίου το IBAN είχαμε εισάγει.
Υ.Γ. Πρόθεση ήταν να πληρωθεί άμεσα το παράβολο. Δεν άνηκε ο φίλος μου στην κατηγορία αυτών που πίστευαν ότι μπορούν να το πληρώσουν μεταγενέστερα. Όπως είπα, είχαμε την εντύπωση ότι θα πληρωνόταν την επόμενη μέρα από τον λογαριασμό του οποίου το IBAN είχαμε εισάγει.
Δεν είναι δυνατόν απλά πληκτρολογώντας ένα iban, χωρίς κανένα κωδικό ebanking, να γίνεται πληρωμή.