0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κι όμως, αυτό που γράφει η ΔΟΕ στην πρώτη της ανακοίνωση, ισχύει. Ότι δηλαδή στο περιβάλλον e-banking κάποιων (αν όχι όλων) τραπεζών, σου ζητούσε να βάλεις το IBAN σου και σου έγραφε ότι το παράβολο εκδόθηκε επιτυχώς. Το λογικό ήταν να υποθέσεις πως από τον λογαριασμό που δήλωσες (επαναλαμβάνω, έβαλες IBAN), θα τραβηχτούν τα 3 ευρώ και άρα δε χρωστάς τίποτα. Η μόνη ευθύνη που μπορώ να σκεφτώ εγώ, είναι ότι οι ενδιαφερόμενοι δε σκέφτηκαν να ελέγξουν την επόμενη μέρα, αν όντως τραβήχτηκαν τα 3 ευρώ από τον λογαριασμό τους. Ενδεικτικό δε ότι η διαδικασία μέσω του e-banking ήταν λάθος, είναι ότι τώρα στη συγκεκριμένη τράπεζα έχει αλλάξει και σε ρωτάει ποιο λογαριασμό θες να χρεώσεις και τον χρεώνει άμεσα, όπως δηλαδή σε όλες τις άλλες πληρωμές ή μεταφορές. Δε ξέρω αν η πλειοψηφία ήταν τόσο πιο έμπειρη ή απλά ήταν τυχερή και χρησιμοποίησε διαφορετική τράπεζα, αλλά ξέρω ότι εγώ που είμαι πληροφορικός και χρησιμοποιώ το e-banking από το 2010, την πάτησα (η αίτηση δεν ήταν για μένα, εγώ είμαι ήδη μόνιμος). Οπότε μη βιάζεστε να προβείτε σε χαρακτηρισμούς... Υ.Γ. Πρόθεση ήταν να πληρωθεί άμεσα το παράβολο. Δεν άνηκε ο φίλος μου στην κατηγορία αυτών που πίστευαν ότι μπορούν να το πληρώσουν μεταγενέστερα. Όπως είπα, είχαμε την εντύπωση ότι θα πληρωνόταν την επόμενη μέρα από τον λογαριασμό του οποίου το IBAN είχαμε εισάγει.
Μακαρι να δικαιωθουν αυτοι με το παραβολο να δικαιωθω και γω που πριν 5 χρονια ειχα κανει χαρτια σε μια προκηρυξη για μονιμος, με απερριψαν για το παραβολο και ο τελευταιος προσληφθεις ειχε λιγοτερα μορια απο μενα
...Από τη στιγμή που οι 4500 διορισμοί στην ΕΑΕ δεν έχουν πραγματοποιηθεί ακόμη, είναι απόλυτα λογικό και νόμιμο με βάση το άρθρο 15 του ν. 1566/1985, να γίνουν μετά την ολοκλήρωση των Γενικών Μεταθέσεων το Μάρτη του 2020 και στα εναπομείναντα οργανικά κενά! Ως εκ τούτου θεωρούμε ότι πρέπει να δοθεί η δυνατότητα στους μόνιμους εκπαιδευτικούς να υποβάλουν αίτηση μετάθεσης ή και βελτίωσης για να διεκδικήσουν και τις νέες οργανικές στα ΤΕ! Για να επιτευχθεί αυτό θα μπορούσε να δοθεί μια ολιγοήμερη παράταση της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων μετάθεσης! Ως εκ τούτου θεωρούμε ότι πρέπει να δοθεί η δυνατότητα στους μόνιμους εκπαιδευτικούς να υποβάλουν αίτηση μετάθεσης ή και βελτίωσης για να διεκδικήσουν και τις νέες οργανικές στα ΤΕ! Για να επιτευχθεί αυτό θα μπορούσε να δοθεί μια ολιγοήμερη παράταση της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων μετάθεσης! ...http://nekordis64.blogspot.com/2019/11/blog-post_23.htmlΑν γίνει αυτό πόσες θέσεις λέτε να καλυφθούν σε ΣΜΕΑΕ-ΤΕ?
Μπορείτε να μου λύσετε μια απορία;Στον κύριο πίνακα των ΠΕ80 κάτω κάτω υπάρχουν κάποια άτομα χωρίς μεταπτυχιακό στην ειδική αγωγή, χωρίς μήνες εμπειρίας και χωρίς δεύτερο πτυχίο ειδικής αγωγής.Μήπως βλέπω τίποτα λάθος;
Λογικό πολλοί μόνιμοι να έχουν αγχωθεί που θα χάσουν θέσεις στα ΣΜΕΑΕ-ΤΕ λόγω των διορισμών αλλά και εμείς τόσο καιρό περιμένουμε να μη δούμε φως; Άντε να βγουν όσο πιο γρήγορα γίνεται οι κατανομές και οι θέσεις ανά κλάδο, και οι οριστικοί να ξέρουμε τι θα κάνουμε... Πάντως οι διορισμοί δε νομίζω να καλύψουν το σύνολο των οργανικών θέσεων, οπότε οι κενές οργανικές μετά τους διορισμούς δεν θα δοθούν στις μεταθέσεις αν οι διορισμοί γίνουν Ιανουάριο; Οπότε πάλι θα υπάρχουν κενές θέσεις για μόνιμους εκπαιδευτικούς. Αν τώρα οι διορισμοί γίνουν λόγω καθυστερήσεων Μάρτιο εκεί δε ξέρω αν είναι υποχρεωμένο το Υπουργείο να κάνει πρώτα μεταθέσεις και μετά διορισμούς
Δίκιο έχεις. Όσο κι αν ακούγεται σκληρό, αυτή είναι η αλήθεια και ισότιμα πρέπει να αντιμετωπίζονται οι πολίτες. Οι οδηγίες ήταν ξεκάθαρες. Την προκήρυξη, την εγκύκλιο τη διαβάζουμε χίλιες φορές! Ειδικά όταν πρόκειται για ένα τόσο σοβαρό ζήτημα. Δεν πειράζει. Παθαίνει κανείς και μαθαίνει...
Μπορει να παρει τώρα αναπληρωτες απο τους προσωρινούς;