0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κατι μου θυμιζει αυτο...Τον λογο που ειμαι στα δικαστήρια 5 χρονια...διοτι καποιος "παρανομος" με βουλα δικαστηριου μου πηρε την θεση...Σε ευχαριστω που μου το θυμισες...
Έχει διαμαρτυρηθεί κανένας άλλος στο ασεπ μέχρι στιγμής εκτός από εμένα?
Καλά δεν ξέρετε οτι οταν κάνετε αιτηση στο ΑΣΕΠ πρεπει να κατεβάζατε και όλη τη νομολογία του ΣΤΕ; Εχει πολλα παράθυρα η ζωη και ειδικά στην Ελλάς !
H νομολογία του ΣτΕ αφορά δικαιολογητικά. Το παράβολο είναι δικαιολογητικό; Anyway, Ι dont have a horse in this race, αλλα αν είχα, ήδη θα είχα συμβουλευθεί δικηγόρο. Το γεγονός ότι η ΔΟΕ ενημερώνει ότι έχουν γίνει δεκτές αιτήσεις (χωρίς καν ένσταση εκ μέρους του υποψηφίου) με εκπρόθεσμα παράβολα (παρά τα όσα ρητά αναγράφονται στην προκήρυξη για την απόρριψη αίτησης με εκπρόθεσμη πληρωμή του παραβόλου) είναι σκάνδαλο πρώτου μεγέθους που θίγει την αξιοπιστία της ανεξάρτητης αρχής
Σύμφωνα με την νομολογία του Συμβουλίου της Επικρατείας, το Α.Σ.Ε.Π. μπορεί να λάβει υπόψη του δικαιολογητικά τα οποία δεν θεωρούνται νέα, αλλά αποτελούν συμπλήρωση των ήδη υφιστάμενων δικαιολογητικών και η ύπαρξή τους συνέχεται με τα ήδη υποβληθέντα. Με βάση την κατεύθυνση αυτή της νομολογίας, δύναται να ξεπεραστεί το θέμα της μη εμπρόθεσμης πληρωμής του παραβόλου, εφόσον αυτό εξοφληθεί και το Α.Σ.Ε.Π. υιοθετήσει την εν λόγω ερμηνεία.Αψεγάδιαστο το ΣΤΕ Όσοι είχαν πληρώσει το παράβολο εντός προθεσμίας διμήνου και εκτός προθεσμίας υποβολής αίτησης βρίσκονται ήδη μέσα στους πίνακες και δεν χρειάζεται να κάνουν καμία ένσταση.Άπαιχτο το ΑΣΕΠ Να εκδώσουν παράβολο τριών (3) Ευρώ, μέσω της εφαρμογής ηλεκτρονικού παραβόλου (e-Παράβολο), επι-λέγοντας Φορέας Δημοσίου Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού (ΑΣΕΠ), από τον διαδικτυακό τόπο τηςΓενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων (www.gsis.gr). Προς διευκόλυνση των υποψηφίων έχει δημι-ουργηθεί στον διαδικτυακό τόπο του ΑΣΕΠ (www.asep.gr) σχετικός σύνδεσμος (βλ. λογότυπο με την ονομασία«ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΠΑΡΑ
Όσο γελοιο είναι που κάποιοι δεν μπόρεσαν να κάνουν τα χαρτιά τους επειδή πήραν τη βεβαίωση περάτωσης σπουδών για το μεταπτυχιακό τους 3 μέρες μετά τη λήξη της προθεσμίας. Γιατί υπήρξαν και τέτοια. Γι αυτό οι προθεσμίες πρέπει να τηρούνται προς όλους.
Στείλτε μηνυμα μεσω της ιστοσελιδας του ΑΣΕΠ (Φόρμα Επικοινωνιας) κανοντας αντιγραφη το παραπανω κειμενο που αναφερει ρητα τον ορο για την ηλεκτρονικη αιτηση και το παραβολο αναγράφοντας οτι παραβιαζεται ο ορος σε περιπτωση που εχουν γινει δεκτές αιτησεις ή γινουν δεκτες σχετικες ενστάσεις γεγονος που θιγει τους λοιπους υποψηφιους που τηρησαν τη διαδικασια.Ειναι σοβαρο!!