0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Που να ξέρουμε? Αφου η ΔΟΕ στην ανακοίνωση της λέει ότι αυτά που πληρώθηκαν εντός διμήνου έγιναν ούτως ή άλλως δεκτά και είναι στους προσωρινούς χωρίς να χρειαστεί να κάνουν καν ένσταση. Μπορεί το ίδιο να έγινε και στην 1εα. Οπότε αν δεν ήταν στους απορριπτέους στα προσωρινά πώς να καταλάβουμε?
Με την παρούσα ενίσταμαι κατά της εγγραφής μου στους πίνακες απορριπτέων της προκηρύξεως 3ΕΑ/2019, στην οποία συμμετείχα ως υποψήφιος στον κλάδο _______________ με αριθμό ______________, με την αιτιολογία «Μη καταβολή παραβόλου». Από την ευρισκόμενη στον φάκελο της προκηρύξεως αίτησή μου προκύπτει, ότι κατά τον χρόνο υποβολής αυτής, προέβην πραγματικά στην έκδοση του αναλογούντος παραβόλου, όπως απαιτούσε η προκήρυξη [σελίδα 393 αυτής: «ΙΙ. Να εκδώσουν παράβολο τριών [3] ευρώ, μέσω της εφαρμογής ηλεκτρονικού παραβόλου [..]»], τον αριθμό του οποίου και ανέγραψα στο σώμα της αιτήσεώς μου.Για την έκδοσή του, μάλιστα, ακολούθησα τον σχετικό σύνδεσμο στον διαδικτυακό τόπο του Α.Σ.Ε.Π., ο οποίος οδηγεί στον διαδικτυακό τόπο της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων, όπου και για την έκδοση του παραβόλου, αφενός ήταν προσυμπληρωμένα όλα τα προσωπικά μου στοιχεία ενώ το μοναδικό στοιχείο που μου ζητήθηκε από το σύστημα ήταν η επιλογή του φορέα και της διαδικασίας [Α.Σ.Ε.Π./υποβολή αίτησης] και η καταχώρηση του Ι