0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ευχαριστώ πολύ. Θα το ψάξω. Δεν έχω ενημέρωση γι'αυτό.
Απορία: Τι θα γίνει με τα άτομα που διορίζονται σε περισσότερους από έναν κλάδο (μιας και με τη μεταφορά προϋπηρεσίας από κλάδο σε κλάδο φαντάζομαι θα υπάρχουν ουκ ολίγες περιπτώσεις...); Θα τους δοθεί δικαίωμα επιλογής κλάδου που επιθυμούν; Θα διοριστούν σε όλες τις θέσεις που δικαιούνται και θα επιλέξουν αργότερα μία; Θα παίξει ο παράγοντας τύχη και θα γίνουν οι διορισμοί λόττο;
Ό,τι πεις. Η κακία θα σου μείνει.
Άρθρο 62 , παρ. 5 του ν. 4589/20195. Οι νεοδιοριζόμενοι τοποθετούνται σε κενή θέση σχολικής μονάδας της περιοχής διορισμού με απόφαση του οικείου Διευθυντή Εκπαίδευσης, ύστερα από πρό-ταση του οικείου Περιφερειακού Υπηρεσιακού Συμβου-λίου Πρωτοβάθμιας ή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Π.Υ.Σ.Π.Ε. ή Π.Υ.Σ.Δ.Ε.) ή του Περιφερειακού Υπηρεσι-ακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (Π.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.), κατά περίπτωση, και υποχρεούνται να παραμείνουν στη θέση τοποθέτησής τους για χρονικό διάστημα τουλάχιστον δύο (2) σχολικών ετών. Οποια-δήποτε υπηρεσιακή μεταβολή που επιφέρει μεταβολή της τοποθέτησης αυτής, όπως απόσπαση ή μετάθεση, βάσει γενικής ή ειδικής διάταξης κατά το ως άνω χρονι-κό διάστημα, δεν επιτρέπεται. Σε περίπτωση διορισμού στην Ε.Α.Ε. ισχύει η υποχρέωση του πρώτου εδαφίου και, επιπροσθέτως, ο νεοδιοριζόμενος υποχρεούται να υπηρετήσει στην Ε.Α.Ε. για χρονικό διάστημα τουλάχι-στον πέντε (5) ετών.6. Αν υποψήφιοι εκπαιδευτικοί ή μέλη Ε.Ε.Π. διορι-σθούν χωρίς να διαθέτουν πιστοποιημένη παιδαγωγική
- Για το πόσοι καλούνται προς διορισμό πέφτει έξω, παραθέτοντας όλη την αντισυνταγματική νομοθεσία διορισμών, από Πρόσκληση διορισμών του 2009, επί... Σπηλιωτόπουλου.- Για το ζήτημα της απαγόρευσης υπηρεσιακής μεταβολής εντός δύο (2) ετών -παρέθεσε την ως άνω διάταξη και η eleanna- εκεί αυτός, παραθέτει Εγκύκλιο αποσπάσεων από... νεκρό site του 2010-11.- Ε, νομίζω, δικαιούται πλέον να παραθέσει link από νεκρό site προ του 2000.
Οι τελευταίοι κανονικοί διορισμοί γίνανε το 2009. Μέχρι τότε σε κάθε κάλεσμα για διορισμό καλούσε αριθμό μεγαλύτερο από τον αριθμό διορισμών. Σε καμία μέχρι σήμερα εγκύκλιο αποσπάσεων ακόμα και του 19-20 ( που αρχικά παρέθεσα ) δεν υπήρχε υποχρεωτική παραμονή του νεοδιοριστου χωρίς δικαίωμα απόσπασης και απλά έβαλα και μια παλιά για να δείξω την διαχρονικότητα. Ο νόμος Γαβρογλου δεν έχει εφαρμοστεί ακόμα ( ακόμα και μετά την ψήφιση του εκδόθηκε εγκύκλιο αποσπάσεων και δεν εφαρμοστηκε).Δεν τον γνώριζα και ευχαριστώ τους συναδέλφους. Όσο για την ειρωνεία σου, λυπάμαι. Μάλλον έτσι σε μάθανε.Προσπάθεια κάνουμε όλοι να ενημερώσουμε και να ενημερωθούμε.
Όταν επισημαίνουμε τα παράλογα είμαστε κακοί...!!!Η απόφαση διορισμού ως μονίμων και όχι δοκίμων δεν έχει προηγούμενο....Που την βλέπεις την κακία; Υποστηρίξαμε όλοι το δίκαιο του δικαστικού αγώνα σας αλλά μέχρις εκεί. Δεν πρόκειται να επανέλθω,,,,,Καλά Χριστουγεννα
Εντάξει συνάδελφοι, μένει να εφαρμοστεί λοιπόν ο νόμος του Γαβρογλου για τις αποσπάσεις αλλά και για τους διορισμούς. Εμένα οι αναφορές μου ήταν στα μέχρι τώρα ισχύοντα πέρα από αυτόν τον νόμο, τον οποίο δεν γνώριζα. Ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση. Πάντως Leon νομίζω ότι θα καθυστερήσει πολύ η διαδικασία αν καλέσουν ακριβώς 73 ας πούμε φυσικούς για διορισμό. Φαντάσου να υπάρχουν αρνήσεις. Καλεί πάλι εκ νέου επιλαχόντες. Αν και σε αυτό το κάλεσμα υπάρχουν αρνήσεις καταλαβαίνεις ότι θα υπάρξει καθυστέρηση μέχρι τους οριστικούς διορισμούς με εκδόσεις νέων εγκυκλίων με συμπληρωματικούς διορισμούς.. θα δούμε σε λίγες μέρες που θα εκδοθούν οι πρώτες μετά από καιρό εγκύκλιοι διορισμών !!