0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν υπάρχει περίπτωση. Νάχαμε να λέγαμε, σαν τις αερολογίες διάφορων τυχάρπαστων ότι οι διορισμοί της ειδικής θα γινόταν με βάση τις προσλήψεις αναπληρωτών. Ακριβώς, πόσο πιο ξεκάθαρο..Έχω την εντύπωση πως από τι στιγμή που διορίζεσαι στο δημόσιο, μπορείς να συμμετάσχεις σε προκήρυξη μετά την παρέλευση 5ετίας. Αν αληθεύει αυτό τότεαυτοί που θα διοριστούν στην ειδική δεν θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στη γενική.
Εγω πάλι να ρωτήσω γιατί αφου ειχατε τοση αγαπη στην ειδική κ τρεχατε για μεταπτυχιακα κ επιμορφωσεις και αγαπατε τοσο την ειδική, συζητατε για μετακινηση στη γενική?
Δεν φταίνε οι συνάδελφοι. Εργασία ήθελαν και τους δόθηκε ένας δρόμος. Ωραία. Τον πήραν. Η Πολιτεία οφείλει να διασφαλίσει ότι τα ειδικά σχολεία θα έχουν σταθερά το προσωπικό τους ώστε να μπορούν να λειτουργήσουν. Οι μετατάξεις θα έπρεπε να είναι ελάχιστες και για εξαιρετικές περιπτώσεις...δηλαδή ΚΑΜΙΑ. Η μόνη ελπίδα είναι πως το συμφέρον των περισσοτέρων βρίσκεται στην ειδική λόγω καλύτερων περιοχών οργανικής θέσης. Τέλος, έπρεπε να γίνει γραπτός διαγωνισμός (για να μην ξεχνιόμαστε) για να μην υπάρχει καμία υπόνοια βολέματος μερικών. Αλλά μίζεροι και φοβισμένοι οι εργαζόμενοι αυτού του κλάδου. Αυτήν την εντύπωση, δυστυχώς, δημιουργούν αρκετοί.
Γιατί αν τα 'διναν όλα, όλοι θα πήγαιναν στ' αστικά κέντρα κι η περιφέρεια θα 'μενε κενή. Δεν ήθελαν να συμβεί κάτι τέτοιο.
Καλησπέρα.Στην προκυρηξη της ειδικής αγωγής αναφερεται οτι η γνωση χειρισμου υπολογιστή αποδεικνύεται και απο τον τίτλο σπουδών Ηλεκτρολόγος Μηχανικος και Μηχανικος Υπολογιστών.Στα προσωρινα όμως αποτελέσματα του κλάδου ΠΕ83 (ηλεκτρολογοι) παρατηρησα οτι οσοι κατεχουν τον παραπανω τίτλο (πρώην ΠΕ12.05) δεν εχουν λάβει τα 4 μόρια που αντιστοιχουν στη γνωση χειρισμου υπολογιστή .Για ποιο λόγο συνέβη αυτό;
Στον κλάδο ΠΕ83 οι υποψήφιοι παίρνουν τα μόρια γνώσης ΗΥ, βάσει του ΦΕΚ; Ρωταω, γιατί οι ΠΕ86 δεν τα παίρνουν, βάσει του ΦΕΚ. Σε περίπτωση που έπρεπε να τα πάρουν, όσοι κατέθεσαν ένσταση εντός της προθεσμίας που όριζε το ΦΕΚ, θα δικαιωθουν και θα πάρουν και το 20ευρο πίσω. Για τους υπόλοιπους δεν ξέρω.