0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
natalia καλησπέρα. δεν έγραψα για να αντιπαρατεθώ. συγγνώμη αν κατάλαβες λάθος. σε ανέφερα επειδή εσύ έγραψες για την πληροφορία από τους δασκάλους. μετά όμως ανέφερε κάποιος τον
Με όλο το σεβασμό φίλε thephantom, νομίζω ότι εισαι εκτός τόπου και χρόνου, και θα το εξηγήσω.ΠΡΩΤΟ: Εάν η συνάδελφος σου είναι εκπαιδευτικός τότε δεν εχει ιδέα τι γίνεται στον ΑΣΕΠ. Το τοπικ αυτό αφορα τους πίνακες Ειδικής Αγωγής που εδω και πολύ καιρό το μονο οργανο που τους επεξεργάζεται είναι το ΑΣΕΠ. Το υπουργειο και οι υπαλληλοι του, και προφανως η φίλη σου, την περίοδο αυτή επεξεργάζεται και καταχωρεί στοιχεία για τους πίνακες της Γενικής αγωγής, πράγμα εντελώς άσχετο με αυτό που συζητάμε εδω.ΔΕΥΤΕΡΟ: Εαν η συνάδελφος σου εργάζεται στον ΑΣΕΠ , τότε όντως είναι έτσι όπως τα λέει, αλλά γιατί να περιμένουμε τη Δευτέρ για να τα μάθουμε, αν είναι συνάδελφος σου ,τότε και εσύ στον ΑΣΕΠ θα εργάζεσαι, έτσι; Τελικά η συνάδελφος που δουλεύει, οεο;
Δεν είναι έτσι. Το ΑΣΕΠ ζητάει πληροφορίες και διευκρινίσεις από το υπουργείο για τις ενστάσεις που ελέγχει.[/quoteΠες μου μια περίπτωση έστω και υποθετική.
Παράθεση από: MakisK στις Μαρτίου 29, 2020, 04:03:57 pmΔεν είναι έτσι. Το ΑΣΕΠ ζητάει πληροφορίες και διευκρινίσεις από το υπουργείο για τις ενστάσεις που ελέγχει.[/quoteΠες μου μια περίπτωση έστω και υποθετική.Π.χ. Ο τάδε έχει δηλώσει ότι έχει τρία παιδιά. Στο οπσυδ δεν είναι περασμένα. Το ασεπ επικοινωνεί κατόπιν ένστασης για να μάθει αν έχει γίνει παράλειψη, γιατί δεν έχουν περαστεί, αν έχει κατατεθεί το δικαιολογητικό, αν είναι εμπρόθεσμο κλπ
Π.χ. Ο τάδε έχει δηλώσει ότι έχει τρία παιδιά. Στο οπσυδ δεν είναι περασμένα. Το ασεπ επικοινωνεί κατόπιν ένστασης για να μάθει αν έχει γίνει παράλειψη, γιατί δεν έχουν περαστεί, αν έχει κατατεθεί το δικαιολογητικό, αν είναι εμπρόθεσμο κλπ