0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συμφωνω,αν και μπορουν να βγουν χωρις να παρουν φεκ οποτε μια χαρα
Να σκεφτούμε το εξής...Οι οριστικοί πίνακες αργούν στοχευμένα. Δεν πρόκειται να βγουν πριν να ψηφιστεί ο νέος νόμος που προβλέπει αποκλεισμό από επόμενους κλάδους, όσων διοριστούν σε ένα κλάδο στα πλαίσια της 3ΕΑ/2019.
Μπορεί να έχεις δίκιο math22 όπως το θετεις. Επειδή όμως άμεσα δέχτηκα με απειλητικό τόνο προσωπικό μήνυμα δηλώνω πως δεν έχω προσωπική πληροφόρηση, ούτε διάθεση να παραπληροφορήσω. Προσωπική εκτίμηση κάνω. Και τον απειλητικό τόνο προς εμένα τον απαγορεύω. Όποιος θέλει δημόσια να πάρει θέση και να επιχειρηματολογήσει σε ένα δημόσιο forum...
Για τους διορισμούς στην Ειδική Αγωγή, οι οποίοι είναι πλέον στην αρμοδιότητα του Α.Σ.Ε.Π. η Υπουργός είπε ότι γίνεται κάθε προσπάθεια για να ολοκληρωθεί η διαδικασία πριν την έναρξη του επόμενου σχολικού έτους.(ΔΟΕ) Πόσο δούλεμα μα ποσο
Όποιος δέχεται προσβλητικά ή απειλητικά μηνύματα, καλό είναι να τα προωθεί στους συντόνιστες για να ακολουθούν τα προβλεπόμενα!Δούλεμα γιατί; Εγώ θυμάμαι το Υπ. Παιδείας να αναφέρει ότι είναι θέμα του ΑΣΕΠ πότε θα βγουν. Υπήρχε κάποιο επίσημο χρονοδιάγραμμα για τους οριστικούς της ειδικής από το ΑΣΕΠ και διαψεύσθηκε; Ας κάνουμε λοιπόν υπομονή κι ας είμαστε επιφυλακτικοί στις φήμες από διάφορα "ενημερωτικά" sites και group του facebook που παίζουν σπασμένο τηλέφωνο.Αυτά ας τα βλέπουν οι της 2ΓΕ που ισχυρίζονται ότι το να βγουν οι (προσωρινοί) πίνακες, είναι απλή και εύκολη διαδικασία που δεν απαιτεί χρόνο!
Δούλεμα γιατί; Εγώ θυμάμαι το Υπ. Παιδείας να αναφέρει ότι είναι θέμα του ΑΣΕΠ πότε θα βγουν. Υπήρχε κάποιο επίσημο χρονοδιάγραμμα για τους οριστικούς της ειδικής από το ΑΣΕΠ και διαψεύσθηκε;
Ρε φίλε, μετά το κάζο του ψεύτη βοσκού από Λοβέρδο,
Νόμιζα ότι είναι υφυπουργός και έχει επίσημη ενημέρωση από τον αρμόδιο φορέα και γι αυτό έκανε δηλώσεις...
Εννοεις οτι δεν ειμαστε σοβαροι ρε φιλε moderator;