0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μηπως έχουν γίνει προσφυγές για το σύστημα διορισμων στην ειδική;Μας δουλεύουν όλους... δε ξέρουμε με ποιους πίνακες θα προσληφθούμε τη νέα σχολική χρονιά
Αφού έγιναν οι διορισμοί των βοηθητικών της ειδικής γιατί να μη γίνουν κι οι ρέστοι; Δεν έχει νόημα. Θα γίνουν λοιπόν. Με τη γενική δεν ξέρω τι θα γίνει τελικά. Εκεί είναι πράγματι αμφίβολα τα πράγματα.
Έγιναν διορισμοί; Δεν νομίζω απλά βγήκαν οι οριστικοί πίνακες και μέχρι σήμερα δεν υπάρχουν θέσεις για αυτούς οπότε μια τρύπα στο νερό αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος
Μάλλον γιατί αυτοί οι κάποιοι βλέπουν παντού συνομωσίες και πονηρά συμφέροντα. Λογικά μέσα στο Μάιο θα ξέρουμε τι από τα δύο θα γίνει.
ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ 3ΕΑ/2019.................................................................................Τα αποτελέσματα της 3ΕΑ/2019 έχουν, ουσιαστικά, ολοκληρωθεί από τις 6-7 Μαίου.Έχουν ολοκληρωθεί οι λίστες με τα αποτελέσματα. Ότι είπαμε και γράψαμε ισχύει στο ακέραιο.Το ΑΣΕΠ ….παίζει πλέον τις «καθυστερήσεις» .Αναγκαίες για έναν διαγωνισμό που είχε περίπου 3.000 εντάσεις.Με τον όρο «καθυστερήσεις» εννοώ το εξής:Για κάθε ένταση - σε όλους τους διαγωνισμούς μονίμων – το ΑΣΕΠ συντάσσει πρακτικό 8- 12 σελίδων, που τεκμηριώνει γιατί η ένσταση γίνεται δεκτή ή μη αποδεκτή.Τα πρακτικά, ουσιαστικά, είναι νομικά κείμενα με παραπομπές σε νόμους και διατάξεις που τεκμηριώνουν την απόφαση του ΑΣΕΠ επί της ένστασης. Σε κάθε υποψήφιο που έκανε ένσταση αποστέλλεται το πρακτικό που τον ενδιαφέρει.Τα πρακτικά συντάσσονται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από τους 24 Συμβούλους του ΑΣΕΠ, στην πλειοψηφία τους δικαστικοίΓια την 3ΕΑ το ΑΣΕΠ θα συντάξει πρακτικά περίπου 300.000 σελίδων, δηλαδή νομικά κείμενα για κάθε χρήση.Ολοκληρώνεται, πλέον, και αυτή η διαδικασία. Είμαστε πολύ κοντά στις ανακοινώσεις. Μη ζητάτε ακριβή ημερομηνία ανακοινώσεων, γιατί δεν είμαστε πάνω από το κεφάλι των Συμβούλων.Θα ήθελα να γνωρίζεται δυο, επίσης , σημαντικά:ΠΡΩΤΟΝ: Εμένα και εσάς μας ενδιαφέρει η γρήγορη έκδοση των αποτελεσμάτων. Ενδιαφέρει και το ΑΣΕΠ, γιατί θέλει να προχωρήσει σε άλλες προκηρύξεις. Πριν απ΄ όλα όμως το ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΤΟΥ, να μην βγει ποτέ στον …ντάκο. Προτιμά να καθυστερήσει και να βγει έξω από τους χρόνους του, αρκεί να μην εκτεθεί. Ειδικά αν πρόκειται για διαγωνισμό με 3.000 εντάσεις.ΔΕΥΤΕΡΟΝ : Εγώ και εσείς στις ημέρες του εγκλεισμού είμαστε στο σπίτι μας. Το ίδιο οι υπάλληλοι και οι Σύμβουλοι του ΑΣΕΠ (οι οποίοι Σύμβουλοι είναι και συνταξιούχοι δικαστικοί). ΑΝΘΡΏΠΙΝΟ να είναι σπίτι τους. Άρα ο αρχικός, ρεαλιστικός στόχος, για αποτελέσματα τέλη Μαρτίου – αρχές Απριλίου πήγε περίπατο. Ειδικά, από την στιγμή που η ηγεσία του ΑΣΕΠ δεν επέτρεψε στους υπαλλήλους της να δουλέψουν από το σπίτι για την ασφάλεια των κωδικών της Ανεξάρτητης Αρχής. Εννοώ, ότι το ΑΣΕΠ δεν επέτρεψε οι κωδικοί επεξεργασίας αποτελεσμάτων και προκηρύξεων να μεταφερθούν σε προσωπικά PC, έστω και αν αυτά είναι των υπαλλήλων του.Ευχαριστώ που βλέπετε το ΕΡΓΑΣΙΑ TV και διαβάζετε το workenter.gr (Παναγής Γκιόλμας)