0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Υπάρχει κι αυτός π.χ. στην Ορεστιάδα, λες αν του δοθεί η δυνατότητα να διοριστεί με την 2ΓΕ πιο κοντά στο σπίτι του να την αφήσει;
Σιγα μη βρεθει ανθρωπος που θα αφησει το τμημα ενταξης στη Θεσσαλονικη για να παει στη Συμη και στο Καστελοριζο. Σοβαρευτείτε λίγο...
Είναι ανήθικο εκ μέρους της πολιτείας συναδέλφους οι οποίοι μόχθησαν να αποκτήσουν τα απαραίτητα προσόντα του ειδικού παιδαγωγού, οι οποίοι με τόσο ζήλο αφιερώθηκαν στο λειτούργημά τους και πρόσφεραν τα μέγιστα σε αυτά τα παιδιά που δυστυχώς η ζωή τα έχει αδικήσει, που κόπιασαν και δικαιωματικά κατάφεραν να πάρουν μία μόνιμη θέση εκπαιδευτικού στην ειδική αγωγή την οποία είμαι σίγουρος πως η πλειοψηφία αγαπάει, καθώς ήταν το όνειρο της ζωής τους, αυτούς τους ανθώπους να τους βάλει σε πειρασμό για να διεκδικήσουν θέση στη γενική αγωγή. ΑΝΗΘΙΚΟ! Κανένας συνάδελφος νεοδιορισθείς της ειδικής στη γενική. Κανένας.
Αν το σπιτι του ειναι στο Καστελοριζο ναι. Αλλιως απλα θα ζητησει αποσπαση μεταθεση και θα παει σπιτι του ακομα κι αν δεν ειναι τωρα
Φιλόλογοι και Μαθηματικοί της Ειδικής στο 75-80% τουλάχιστον των περιπτώσεων διορίστηκαν στην πρωτη τους επιλογη και μάλιστα σε πρωτεύουσες νομων ή μεγάλες πολεις. Δεδομένου οτι τωρα η σειρά τους στην Γενική θα είναι πολυ χειρότερη (π.χ κάποιος που ήταν 250 τωρα θα ειναι 450) και σε πιο απομακρυσμένα κενά, πολυ δυσκολα θα πάει καποιος πάλι εκεί που θελει. Εξάλλου στο Υπουργείο έχουσιν γνώσιν οι φυλακες και σε ΚΑΜΜΙΑ περίπτωση δεν θα επιτρεψουν να συμβεί κάτι τέτοιο.
Μετάθεση σε τι κενό; Αν υπήρχε θα διορίζονταν ήδη εκεί, εκτός αν είναι από τα λίγα που κόπηκαν.Απόσπαση επίσης δεν είναι σίγουρο ότι θα ικανοποιηθεί ακόμα κι αν υπάρχει λειτουργικό κενό ενώ κι αυτό κάποια στιγμή μπορεί να καλυφθεί με διάφορους τρόπους.Όπως και να έχει, τα παραπάνω θα είναι επιλογές μετά το 22. Φαντάσου στο ενδιάμεσο να παρουσιαστεί η προοπτική να διοριστεί σε περιοχή συμφερόντων του.
και πως ακριβώς δε θα το επιτρέψει το υπουργειο;; Σας εξηγώ ότι σε λίγο καιρό το ΕΕΠ θα κλείσει 1 έτος από τη μέρα διορισμού και θα έχει δικαίωμα στους διορισμούς της γενικής.
Γεια χαρά. Να ρωτήσω κάτι χιλιοειπωμένο; Με την απόκτηση μεταπτυχιακού στην ειδική αγωγή, γίνεται μεταφορά προϋπηρεσίας από τη γενική; Εννοώ, τα π.χ. 100 μόριά μου της γενικής είναι και 100 μόρια στον πίνακα της ειδικής;