Σύνολο ψηφοφόρων: 83
0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μα είπα! Για τους εκπαιδευτικούς επιβάλλεται. Οι ένστολοι είναι δευτέρας σημαντικότητος κι ημπορούν και ν' αγνοηθούν υπέρ της υπόλοιπης κοινωνίας.
Να δεχθώ μία δήλωση δύο χρόνων πριν και ενώ η Ελλάδα είχε ακόμα 1,5 χρόνου μνημονίου (τουλάχιστον);
Ξέρω 'γω; Στο μυαλό του Κούλη είμαι;
Τον περασμενο ιανουαριο πηραν μια πρωτη μικρη δοση.Επεται συνεχεια δυναμει.οριστικων αποφασεων του Στε.
Αρκετή ήταν η δόση. Ας βολευτούν μ' αυτή. Άλλη δεν πρόκειται να υπάρξει. Υπάρχουν άλλες προτεραιότητες.
ΟχιΑπλα απ.οτι καταλαβα...Αφου το ειπε.πριν 2 χρονια θεωρειτε οτι μπορει και.να άλλαξε γνωμη αλλα.να ξεχασε να το.πει ε?
Νομίζω να περιμένουμε να ακούσουμε τις προγραμματικές θέσεις των κομμάτων εν όψει βουλευτικών εκλογών.
Ξέρω 'γω τι θυμάται να λέει κάθε φορά; Έτσι κι αλλιώς άλλοι του τα γράφουν και τα εκφωνεί.
Μην το ψάχνεις. Ντζίφος η υπόθεση. Η παλιά μπαγιάτεψε κι είχε κι ημερομηνία λήξεως.
Ρε τι τρολ είναι τούτος; Ο Παππάς σε πληρώνει; Είσαι στο φόρουμ για να δημιουργείς εχθροτητα μεταξύ εκπαιδευτικών και ένστολων;Φίλε δεν πείθεις.....
Δεν την πηρε πισω τελικα?Αρα συνεχίζει να ισχυει?Η απλα ξεχασε να την παρει πισω?