Σύνολο ψηφοφόρων: 83
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Έχω προσφύγει και εγώ και περιμένω. Ας δώσετε ασεπ όσοι θέλετε, να μετράνε όμως και η δική μου προϋπηρεσία και οι επιτυχίες του ασεπ.Συγκεκριμένα είμαι και ειδική κατηγορία και δεν το δήλωνα, περιμενα να διοριστω με τη σειρά μου.
Ο γραπτός διαγωνισμός είνια μια απάτη που στέλνει σε αμφισβήτηση το Πανεπιστημιακό σύστημα εξετάσεων και απονομής πτυχίου. Μόνος δρόμος είνια η πρόσληψη όλων όσων έχουν τα τυπικά προσόντα πρόσληψης με γενίκευση της ενναλακτικής διδασκαλίας, της παράλληλης στήριξης, της ενισχυτικής διδιασκαλίας, μείωση των μαθητών ανά τάξη, ίδρυση νέων σχολείων, πλήρη ένταξη των παιδιών μεταναστών/προσφύγων, μείωση της σχολικής διαρροής, ενισχύση της δεύτερης ευκαιρίας, κ.α.
υπάρχουν κι άλλοι δρόμοι: α) επετηρίδα β) κλήρωση. Ο γραπτός διαγωνισμός είναι ο λιγότερος ενδεδειγμένος τρόπος αφού 4-7 χρόνια σπουδών δοκιμάζονται μέσα σε 3 ώρες.
Με αλλα λογια "Χαιρετα μου τον πλατανο"...30.000 αιτησεις στην ΕΑ ...4500 οι θεσεις...Γιατι συναδελφε της ειδικης να περιμενεις τον αλλο που θα μεταφερει την προυπηρεσια απο την Γενικη στην Ειδικη ενω με ενα γραπτο θα μπορουσες να διεκδικησεις καλυτερη θεση?
Η επετηριδα τελειωσε οριστικα και αμετακλητα.Ηταν καλη για οσο οι υποψηφιοι για τις υπαρχουσες θεσεις ηταν ολιγοι σχετικα.Σχετικα με την κληρωση, ουτε συζητηση.Κανενας εργοδοτης δεν προσλαμβανει το προσωπικο του με κληρωση.Γι αυτο και δεν θα το κανει φυσικα ουτε το δημοσιο.
μονο ότι τον αποκαλεις κουλη δειχνει από ποιο χωρο προερχεσαι και παραπληροφορείς κιολας.στους ΑΣΕΠ που προηγηθηκαν η προυπηρεσια μετρουσε σε ένα μικρο ποσοστο και κατι τετοιο θα ξαναγινει.αυτος που θα γραψει αρκετα καλα θα ειναι μπροστα απο αυτον που εγραψε μετρια και εχει προυπηρεσια.επισης φροντιστηρια για ασεπ πηγαινουν λιγοι και ειναι συνηθως ατομα που δεν εχουν χρονο για διαβασμα και θελουν να μαθουν τα βασικα σε λιγο χρονο. αυτοι μαλιστα συνηθως δεν γρα φουν καλα.
Στην ειδική όμως δεν θέλουν ασεπ γιατί δουλεψαν άμεσα μετά την λήψη πτυχίου και έχουν γίνει 30 και δεν μπορούν να διαβάσουν σε αυτήν τηνα ηλικία! Ενώ εμείς τα κορόιδα της γενικης περάσαμε τα πάνδεινα.