Σύνολο ψηφοφόρων: 83
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα σας . Λοιπόν ακούστε τι θα γίνει γιατί όντως μερικοί το κούρασαν το θέμα . Στην Ειδική αγωγή οι διορισμοί θα γίνουν όπως έχει εξαγγείλει η κυβέρνηση , γεγονός που σέβεται η ΝΔ . Στην Γενική δεν θα γίνουν διορισμοί (όχι πως θα έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ ) και ΑΣΕΠ δεν θα γίνει . Αυτά τα νέα .... τώρα με ποιο σύστημα προσλήψεων θα πάνε τον Σεπτέμβριο στο ξέρω . Τα άλλα είναι απόλυτα εξακριβωμένα .
H Δάφνη είναι εκπαιδευτικός του ιδιωτικού τομέα όντως. Η Δάφνη πήρε υποτροφίες από τα χαζα Αμερικάνακια και αντί να λαδώνει "τιούτορσ" με πενταχίλιαρα, έκανε μεταπτυχιακά και διδακτορικά και την πληρώνανε. Η Δάφνη είναι από τα βόδια που γενικά διαβάζανε. Η Δάφνη είναι από τα βόδια που δουλεύουν στα φροντιστήρια γιατί από το σχολείο δεν περνάνε τα παιδάκια στις Ιατρικές και στα Πολυτεχνεία, αλλά είναι φάντασμα για το Ελληνικό Δημόσιο. Η Δάφνη και δεκάδες χιλιάδες άλλες Δάφνες, που έδωσαν και πέτυχαν -'ή που δεν έδωσαν ποτέ ΑΣΕΠ γιατί δεν πρόλαβαν, δεν καταλαβαίνει γιατί πρέπει να διοριστεί ένας που δεν κατάφερε ΠΟΤΕ να περάσει ένα ΑΣΕΠ και έσκασε σε φροντιστηρια 5,000 για μεταπτυχιακά-ο θεος -να τα κάνει-Ειδικής. Σόρρι Κιόλας που πρέπει να αποκλειστούμε όλοι για να καβατζωθούν άνθρωποι που έχουν να ανοίξουν βιβλίο από το πτυχίο και τσεπώνανε και 1000ρικα τώρα 10 χρόνια γιατί απλά δεν εφάρμοζαν το νόμο αυτές οι φανταστικές κυβερνησεις. ΑΣΕΠ όλοι και όποιος έγραψε-έγραψε. Άμα γράψετε -κανένα πρόβλημα. Και έτσι κι αλλιώς το τι θα γίνει ΣΙΓΟΥΡΑ δεν εξαρτάται ούτε από εμένα, ούτε από εσάς. Ο λαός θα αποφασσει και δεν είναι λαός μόνο οι 20,000 στους πίνακες. Είναι οι δεκάδες χιλιάδες δάφνες στα πανεπιστήμια, στα φροντιστρια, στα εξωτερικά κλπ. που θέλουν μία θέση στον ήλιο. Αυτά.
Χατζηδακης τωρα στον σκαι 1 προς 5 η αναλογια.Καλο διορισμο!
Συγγνώμη, βρε κοπέλα μου, και χωρίς καμία δόση και διάθεση ειρωνείας, αλλά σπούδασες, πήρε υποτροφίες, έκανες μεταπτυχιακά και διδακτορικά και στόχος σου είναι η δημόσια εκπαίδευση; Δικαίωμά σου θα μου πεις, ό,τι θέλεις κάνεις, αλλά πραγματικά μου κάνει εντύπωση. Με τόσα προσόντα και λόγω της χρόνιας και δεδομένης δημόσιας εκπαιδευτικής πραγματικότητας που έχει βαλτώσει, λιμνάσει και πατώσει, το λογικό θα ήταν να ακολουθήσεις άλλου είδους καριέρα, είτε στο δημόσιο είτε στον ιδιωτικό τομέα, που πιθανώς να σου ξεπλήρωνε και τους κόπους τόσων ετών. Καλοπροαίρετα όλα αυτά και χωρίς παρεξήγηση, απλώς αναρωτιέμαι πώς γίνεται ένα άτομο με τόσα προσόντα να αρκείται σε μια αναπλήρωση ή ένα διορισμό σε μια κουκίδα της Ελλάδας.
Ο ιδιωτικός τομέας είναι μαύρο χάλι πάντως. Καλύτερα να παλεύουμε για χιλιάδες διορισμοούς στο δημόσιο. Ο ιδιωτικός τομέας δεν μπορέι να δώσει αξιοπρεπείς μισθούς για το μεγαλύτερο κομμάτι των εκπαιδευτικών.
Αν δεν παραξει ο ιδιωτικος τομεας πως θα πληρωνεται το Δημοσιο και οι συνταξιουχοι ? ...Ο δε επομένος λεει οτι θα μειωσει δραστικα τους φορους για να μπορει μπροστα η αναπτυξη ....ναι αλλα πως θα γινει αυτο ? Για να δωσεις καπου πρεπει να κοψεις απο καπου...
Ο ιδιωτικός τομέας είναι στην Ελλάδα κυρίως παρασιτικός. Ειδικά στο χώρο της παιδείας βγάζει κέρδη από την παροχή υπηρεσιών.