Σύνολο ψηφοφόρων: 83
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
οπότε δουλεύετε... ας δώσουμε και εμείς ασεπ λοπόν για να έχουμε την ευκαιρια
Να ρωτήσω;αιτήσεις θα γίνουν φέτος;τα μόρια πότε θα βγούνε;
Πότε θα βγει η προκήρυξη για τις αιτήσεις έχει ακούστει τίποτα;
Ε θα μετρήσει και η φετινή προϋπηρεσίαΘέμα χρόνου
Τα κριτήρια του νόμου Γαβρόγλου.Όλοι αντιδράσαν και αντιδρούν σε αυτόν γιατί δεν διορίζει απαραίτητα τους ίδιους.Οι παλιοί γιατί δεν έχει μόνο την προϋπηρεσία την δική τους.Οι νέοι γιατί δεν έχουν ελπίδα αν και κοντόφθαλμα το βλέπουν.Νέος είμαι (σχετικό είναι αυτό) αλλά θεωρώ ότι κάποιοι πρέπει να διοριστούν και όχι απαραίτητα εγώ.Εκεί είναι το πρόβλημα. Τώρα νέοι-παλιοί θα σκάσουν λεφτά σε φροντιστήρια για να δώσουν εξετάσεις ΑΣΕΠ μετά από 2-3 χρόνια για να πάνε μετά από 5-6 χρόνια λίγους μήνες αναπλήρωση.Σαμποτάραν αριστερά και δεξιά (όλοι δηλαδή) αυτό το σύστημα για να έχουμε τώρα καινούριες διαβουλεύσεις (φάε 1 χρόνο καθυστέρηση), καινούριες επιτροπές-παραεπιτροπές (φάε άλλα 2 χρόνια για ΑΣΕΠ). Και όλα αυτά γιατί όλοι σκέφτονται "Αυτό δεν με διορίζει. Άρα αντιδρώ."
Σορυ για τα σαρδάμ! Ο δαίμων του πληκτρολόγιου.Να μας ρουφουν το αίμα εννοουσα.
Ας προσθέσω ότι με το σύστημα Γαβρογλου όσοι δε διαθέτουν μεταπτυχιακά, διαθέτουν μικρομεσαία προϋπηρεσία και σαφέστατα αρκετά και αξιοπρεπή μόρια στους διαγωνισμούς ΑΣΕΠ βγαίνουν εκτός παιχνιδιού. Ούτως ή άλλως γνωρίζω ότι πλέον η περίοδος διορισμών τελείωσε. Αλλά όσοι ελπίζουν αντί για φροντιστήρια , πληρώνουν μεταπτυχιακά, ECDL , και διδακτορικά προσεχώς, για να προσληφθούν ως αναπληρωτές. Δεν ήταν τόσο "τέλειο" το σύστημα διορισμού, όπως δε θα είναι και το επόμενο. Κάποιους θα βολεύει και άλλους όχι.Θες να μας πείσεις με το ζόρι ότι ο ΑΣΕΠ ,ο γραπτός διαγωνισμός ήταν ό,τι καλύτερο έχει συμβεί στην εκπαιδευτική κοινότητα ; Θες να μας πείσεις με τόσα μηνύματα μονολόγου ότι ο καλός εκπαιδευτικός είναι ο επιτυχών στον ΑΣΕΠ ; Αλήθεια γιατί δεν μας λες γιατί δεν σου άρεσε ο νόμος Γαβρόγλου ; Η αλήθεια είναι ότι τα προσόντα δύσκολα τα αποκτά κάποιος ....θέλει διάβασμα και κόπο ! Εμένα πάντως με ενοχλεί ως ακροάτρια να ακούω κάποιους να προσπαθούν να περάσουν τις απόψεις τους γράφοντας συνέχεια τα ίδια και τα ίδια . Προπαγάνδα κάνετε ;;;