Σύνολο ψηφοφόρων: 83
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: ΡΕΑ.Τ στις Ιούλιος 11, 2019, 09:15:40 μμΑς προσθέσω ότι με το σύστημα Γαβρογλου όσοι δε διαθέτουν μεταπτυχιακά, διαθέτουν μικρομεσαία προϋπηρεσία και σαφέστατα αρκετά και αξιοπρεπή μόρια στους διαγωνισμούς ΑΣΕΠ βγαίνουν εκτός παιχνιδιού. Ούτως ή άλλως γνωρίζω ότι πλέον η περίοδος διορισμών τελείωσε. Αλλά όσοι ελπίζουν αντί για φροντιστήρια , πληρώνουν μεταπτυχιακά, ECDL , και διδακτορικά προσεχώς, για να προσληφθούν ως αναπληρωτές. Δεν ήταν τόσο "τέλειο" το σύστημα διορισμού, όπως δε θα είναι και το επόμενο. Κάποιους θα βολεύει και άλλους όχι.Θες να μας πείσεις με το ζόρι ότι ο ΑΣΕΠ ,ο γραπτός διαγωνισμός ήταν ό,τι καλύτερο έχει συμβεί στην εκπαιδευτική κοινότητα ; Θες να μας πείσεις με τόσα μηνύματα μονολόγου ότι ο καλός εκπαιδευτικός είναι ο επιτυχών στον ΑΣΕΠ ; Αλήθεια γιατί δεν μας λες γιατί δεν σου άρεσε ο νόμος Γαβρόγλου ; Η αλήθεια είναι ότι τα προσόντα δύσκολα τα αποκτά κάποιος ....θέλει διάβασμα και κόπο ! Εμένα πάντως με ενοχλεί ως ακροάτρια να ακούω κάποιους να προσπαθούν να περάσουν τις απόψεις τους γράφοντας συνέχεια τα ίδια και τα ίδια . Προπαγάνδα κάνετε ;;;Και εμένα με ενοχλεί η προπαγάνδα υπέρ του συστήματος Γαβρογλου. Τα μεταπτυχιακά "βολεύουν" ασχέτως συνάφειας με το αντικείμενο και επειδή οι νεότεροι έκαναν μόνο αυτό. Όσο για κάποια μεταπτυχιακά ας μη το συζητήσουμε. Οι παλαιότεροι έκαναν μεταπτυχιακά έχοντας στόχο την τριτοβάθμια εκπαίδευση. Τώρα έχουν γίνει το σύνηθες. Ο γραπτός διαγωνισμός χρειαζόταν μελέτη και δεν περιοριζόταν σε ένα μεταπτυχιακό. Άλλωστε δε μπορούσες να "αγοράσεις" την επιτυχία ή το διορισμό. Το μεταπτυχιακό πλέον μπορείς.
Ας προσθέσω ότι με το σύστημα Γαβρογλου όσοι δε διαθέτουν μεταπτυχιακά, διαθέτουν μικρομεσαία προϋπηρεσία και σαφέστατα αρκετά και αξιοπρεπή μόρια στους διαγωνισμούς ΑΣΕΠ βγαίνουν εκτός παιχνιδιού. Ούτως ή άλλως γνωρίζω ότι πλέον η περίοδος διορισμών τελείωσε. Αλλά όσοι ελπίζουν αντί για φροντιστήρια , πληρώνουν μεταπτυχιακά, ECDL , και διδακτορικά προσεχώς, για να προσληφθούν ως αναπληρωτές. Δεν ήταν τόσο "τέλειο" το σύστημα διορισμού, όπως δε θα είναι και το επόμενο. Κάποιους θα βολεύει και άλλους όχι.Θες να μας πείσεις με το ζόρι ότι ο ΑΣΕΠ ,ο γραπτός διαγωνισμός ήταν ό,τι καλύτερο έχει συμβεί στην εκπαιδευτική κοινότητα ; Θες να μας πείσεις με τόσα μηνύματα μονολόγου ότι ο καλός εκπαιδευτικός είναι ο επιτυχών στον ΑΣΕΠ ; Αλήθεια γιατί δεν μας λες γιατί δεν σου άρεσε ο νόμος Γαβρόγλου ; Η αλήθεια είναι ότι τα προσόντα δύσκολα τα αποκτά κάποιος ....θέλει διάβασμα και κόπο ! Εμένα πάντως με ενοχλεί ως ακροάτρια να ακούω κάποιους να προσπαθούν να περάσουν τις απόψεις τους γράφοντας συνέχεια τα ίδια και τα ίδια . Προπαγάνδα κάνετε ;;;
Και εμένα με ενοχλεί η προπαγάνδα υπέρ του συστήματος Γαβρογλου. Τα μεταπτυχιακά "βολεύουν" ασχέτως συνάφειας με το αντικείμενο και επειδή οι νεότεροι έκαναν μόνο αυτό. Όσο για κάποια μεταπτυχιακά ας μη το συζητήσουμε. Οι παλαιότεροι έκαναν μεταπτυχιακά έχοντας στόχο την τριτοβάθμια εκπαίδευση. Τώρα έχουν γίνει το σύνηθες. Ο γραπτός διαγωνισμός χρειαζόταν μελέτη και δεν περιοριζόταν σε ένα μεταπτυχιακό. Άλλωστε δε μπορούσες να "αγοράσεις" την επιτυχία ή το διορισμό. Το μεταπτυχιακό πλέον μπορείς.
Προς τους διαχειριστές : Κατά πόσο είναι δημοκρατικό και νόμιμο να παρακολουθούμε ένα μέλος (προφανώς έχει αλλάξει προφίλ ) να ρωτά και να απαντά μόνο του ; Είναι στα πλαίσια ενός διαλόγου ή προπαγάνδας ; Εγώ αποχωρώ πάντως . Δεν μπορώ να διαβάζω τους ευσεβείς πόθους του καθένα...
Ρέα το να κάνεις παράθεση τα ποστ σου και να απαντάς στον εαυτό σου είναι τουλάχιστον κουραστικό.Και στην τελική ΑΣΕΠ να δώσεις δε θέλεις, το σύστημα Γαβρόγλου δεν το θέλεις, τι θέλεις τελοσπάντων? Να σε διορίσουν γιατί είσαι η πιο όμορφη?
Για την έναρξης της σχολικής χρονιάς, η Νίκη Κεραμέως ενημέρωσε ότι όλα προχωρούν κανονικά ώστε τα βιβλία και οι εκπαιδευτικοί να είναι εγκαίρως στη θέση τους και να ξεκινήσει η σχολική χρονιά χωρίς προβλήματα.https://www.alfavita.gr/ekpaideysi/293523_paratasi-sta-mihanografika-sto-mikroskopio-ta-nea-tmimataΤα βιβλία ήταν στη θέση τους ήδη να προσθέσω εγώ πριν γίνει η Κεραμέως υπουργός.Μένει να δούμε αν θα είναι όντως και οι εκπαιδευτικοί στη θέση τους με την έναρξη της χρονιάς.
Ολες οι ειδικότητες?