0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δυστυχώς αυτή είναι η "λογική" όσων εναντιώθηκαν στο σύστημα Γαβρόγλου. Και όταν υπάρχει αυτή η λογική πάει περίπατο η επιστήμη, η παιδαγωγική και όλα...Ας μείνουμε όμως στο θέμα που είναι τα νέα δεδομένα. Δηλαδή μηδέν διορισμοί.Καλό γραπτό διαγωνισμό λοιπόν για λίγη αναπλήρωση. Συγχαρητήρια!!!!
Γραπτός διαγωνισμός 120.000 και παραπανω ατομων.....πλακα θα χει...πρακτικα (και μετα απο 11 χρονια απο τον τελευταιο) ειναι δυσκολο αν οχι αδυνατον να γινει. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν το θελει και η ΝΔ λεει κατι για 30% συμμετοχή γραπτού διαγωνισμού στα μόρια....(ουτε η ΝΔ πραγματικά το θελει δηλαδή). Συνεπώς γραπτός δεν θα γίνει ποτέ! Το λέω εδώ και χρόνια! όπως και το να μετρήσουν σε ένα νέο σύστημα μόρια γραπτού που έγινε πριν από 11 χρόνια...ούτε αυτό γίνεται!Αυτό που γίνεται είναι να μετρήσει η φετινή προυπηρεσία που είναι ήδη μέσα στον ΟΠΣΥΔ και την καμαρώνουμε!
Δεν θελω να σε στεναχωρησω ...εγινε στο παρελθον 6 φορες...βεβαια αμα εισαι νεος δεν θα το θυμασαι...αλλος τροπος να επιλεξει αναμεσα σε 150.000 κοσμο δεν υπαρχει...
Το ότι δεν σχολίασες το ότι δεν γίνεται σε ένα νέο σύστημα να μετρήσουν μόρια διαγωνισμού που έγινε πριν από 11 χρόνια σημαίνει προφανώς ότι το καταλαβαίνεις και συ!΄
Είμαι τόσο νέος που πρόλαβα να γραφτώ στην επετηρίδα.
Τους εξι ΑΣΕΠ δεν τους προλαβες εφοσον γράφτηκες και στην επετηρίδα όπως μας ...λες...
Δεν πρέπει να απογοητεύεσαι. Όλα τα ενδεχόμενα είναι "ανοιχτά" από τη στιγμή που θα γίνουν εκλογές. Απλώς να παρακολουθείς το site του υπουργείου παιδείας, ώστε αν προσκληθούν αναπληρωτές να κάνεις τις απαραίτητες ενέργειες.YΓ. Οι αιτήσεις για την ενισχτυτική διδασκαλία και ΔΥΕΠ, ΖΕΠ αργούν. Δε βγαίνει η πρόσκληση μαζί με των αναπληρωτών, που και αυτές ακολουθούν πολλές φάσεις μέχρι και Απρίλιο- ΜΆΪΟ
Περάστηκε η φετινή προϋπηρεσία στον οπσυδ; Εγώ δεν βλέπω τίποτα.....
Μόνο ανάληψη και λήξη φαίνεται και στο δικό μου προς το παρόν. Ως μόρια δεν υπάρχει.