0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Είμαι τόσο νέος που πρόλαβα να γραφτώ στην επετηρίδα. Δεν θέλω ούτε εγώ να σε στενοχωρήσω αλλά από το 2010 προβλέπετε γραπτό διαγωνισμό. Έχει περάσει μια δεκαετία! Πότε θα καταλάβετε ότι δεν θα ξαναγίνει;;; Τί κόλλημα είναι αυτό; Το ότι δεν σχολίασες το ότι δεν γίνεται σε ένα νέο σύστημα να μετρήσουν μόρια διαγωνισμού που έγινε πριν από 11 χρόνια σημαίνει προφανώς ότι το καταλαβαίνεις και συ!΄Στο θέμα μας όμως: κάναμε πολλά χιλιόμετρα, κουραστήκαμε, απαιτούμε (και ήδη προσεγγίζουμε) νεοδημοκράτες, συριζαίους, τους πάντες, η φετινή προυπηρεσία να μετρήσει! Το δικό μας κόλλημα είναι αυτό!
Σας αρέσει-δεν σας αρέσει, άλλα έλεγε ο νόμος δεκα χρόνια τώρα, ΓΡΑΠΤΟ ΑΣΕΠ ΕΛΕΓΕ κ οι μόνοι που διρστηκαν τελικά μετά από 4 χρόνια ΣΥΡΙΖΑ είναι οι επιτυχντες του ΑΣΕΠ!!!!!!!!!. Εάν δεν βγει ο Τσίπρας, που έφτιαξε αυτό το νόμο, ο Μητσοτάκης θα βάλλει ΑΣΕΠ και ακαδημαικά κριτρια. Και ΟΛΟΥΣ τους άλλους εκτος από τους αναπληρωτές που απαιτούν διορισμό ΝΑΙ τους συμφέρει. Και ΝΑΙ είναι εκατοντάδες χιλιάδες που ΘΕΛΟΥΝ να γράψουν ΑΣΕΠ για αυτή την ποταπή "αναπλήρωση"-ούτε καν για διορισμό. Και ΝΑΙ αν γίνει ΑΣΕΠ θα μετρήσει προφανώς κ ο προηγουμενος/οι . Και δεν έχω προλάβει ΑΣΕΠ, αλλά λογικό είναι οτι θα μετρήσει!!Αφήστε και καναν άλλο να "κουραστεί"κ να θυσιαστεί και να κάνει τα χιλιόμετρα. Μην θυσιαστειτε άλλο. Μείνετε Αθήνα με 300ευρω στα φρον χωρίς ένσημα, καλύτερα είναι-να ξεκουραστείτε κ εσείς λίγο - να δείτε πως είναι βρε παιδι μου!!!
Το προγραμμα των επομενων...για την παιδεια...Πολλα θα και τα λεφτα τα ιδια αν οχι λιγοτερα....Για τους διορισμους τιποτα το συγκεκριμενο...γενικολογιες .... https://www.esos.gr/arthra/60090/ta-36-simeia-toy-programmatos-tis-nd-gia-tis-treis-vathmides-tis-ekpaideysis?
Άλλη μια έκθεση ιδεών που γράφεται πάνω στις πλάτες μας. Χωρίς συσπείρωση και κοινούς στόχους σε ένα κοινό αγώνα θα είμαστε για ακόμη μια φορά το εύκολο θύμα. Αυτοί θα βάλουν τη ταφόπλακα.
Παράλληλα δημιουργήθηκε υπερβολικός αριθμός σχολών (βλ.φιλοσοφικές) και δε φταίνε οι νεότεροι συνάδελφοι για αυτό.
Μια χαρα φταινε ...οταν εχεις 30.000+ αποφοιτους φιλολογικων σχολων και επιλεγεις φιλολογια το 2015 μονο εσυ φταις κανενας αλλος...Και μετα αρχιζεις το δευτερο πτυχιο...και μετα το μεταπτυχιακο 1 ,2,3 ...Παραδειγμα απο κατω...
Συναδελφε μιλας με εναν τροπο λες και οι προηγουμενοι δεν δουλεψανε ποτε σε φροντιστηρια . Λες και ολοι ξεκινησανε με την αναπληρωση. Στην κατασταση που βρισκεσαι την περασαμε ολοι . Δεν εισαι η μοναδικη που τα περναει. Ολοι τα περασαμε . Επειδη θα μου πεις εσυ δεν προλαβες ασεπ θα σου αναφερω οτι ως πολιτης μπορουσες με αλλους 100 να μαζευτειτε και να τρεξετε το υπουργειο στα δικαστηρια για μη διενεργεια ασεπ ανα 3 ετια που ειχε ψηφιστει. Αλλα δεν ειδα κανεναν να τρεχει αρα προφανως ολοι βολευτηκαν.Οσο για νεο συστημα ΟΛΕΣ οι δηλωσεις δειχνουν οτι αν περασει γραπτο ασεπ (προσωπικα θεωρω οτι θα επρεπε να ειναι 100%) θα τον μετρησουν στο 30%