0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ας τα ξαναπούμε λοιπόν.....θα βγει κανονικά προκήρυξη για αναπληρωτές γενικής...θα είναι ίδια με την περσινή....θα βγει τέλος Ιούλη αρχές Αυγούστου....αφού θα είναι ίδια με την περσινή τα μόνα που θα δηλωθούν θα είναι φετινή προϋπηρεσία..νέα πτυχία.... παιδαγωγικές επαρκειες κτλ....όπως έγινε και πέρυσι.....ούτε σεμινάρια.. ούτε μεταπτυχιακά....θα είναι ακριβώς όπως πέρυσι και όπως και τα προηγούμενα χρόνια.... δείτε την περσινή προκήρυξη..θα είναι ακριβώς η ίδια.... ούτε περσινοί κλειδωμένοι πίνακες ούτε τίποτα άλλο.... αυτά για τη γενική 2019-2020....για το 2020-2021 ...έχει ο Θεός.... αυτό λένε οι πληροφορίες... αυτό λέει η κοινη λογική...αυτό είναι που θα προκαλέσει τις λιγότερες αντιδράσεις από οτιδήποτε άλλο...
Αλήθεια πώς νομιμοποιείται να εκδοθεί προκήρυξη γενικής που δε στηρίζεται στο ισχύον σύστημα διορισμών - προσλήψεων αλλά σε προηγούμενο καθεστώς;;; Η πρόβλεψη για χρήση περσινών πινάκων ενεργοποιείται εφόσον δεν βγήκαν οριστικά αποτελέσματα προκήρυξης που εκδόθηκε ή έπρεπε να είχε εκδοθεί. Στη γενική προκήρυξη δε βγήκε ποτέ! Άρα εφόσον βγει θα πρέπει να ακολουθήσει το νόμο Γαβρόγλου κι εφόσον δε προλαβαίνουν αυταποδεικτα για νέους πίνακες να κάνει χρήση της πρόβλεψης για περσινους...
Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τι ζόρι τραβάτε κάποιοι....λέτε οκ να ισχύσουν οι περσινοί πίνακες αλλά τραβάτε ζόρι να μετρήσει η φετινή προϋπηρεσία..εξηγηστε μου παρακαλώ ποιο είναι το ζόρι σας...κατά τ αλλά γιατί αγχώνεστε για το νομικό του ζητήματος...σας έχω ξαναπεί ότι το υπουργείο και η Βουλή θα βρουν τον τρόπο. Τι αγχώνεστε εσείς; Θεματοφύλακες του νομού είστε; Αρνηθηκατε να πάτε να δουλέψετε πέρυσι και δεν έχετε περσινή προϋπηρεσία να μετρήσει; Ποιο το ζόρι παρακαλώ;;;
Όταν λες "... αυτό λένε οι πληροφορίες..." από που προέρχονται αυτές οι πληροφορίες; Πάντως σε γενικές γραμμές συμφωνώ μαζί σου.
Θα βγει προκηρυξη γενικής που θα ακολουθεί το περσινό σύστημα; Και η ειδική θα τρέξει με το νέο; Και ολα αυτά Αύγουστο μήνα, ενώ έχουν έτοιμο το νόμο που προβλέπει χρήση των περσινών πινάκων. Όνειρα... Πουλιά μου ταξιδιάρικα...
Ωραία τα έγραψες....θα δούμε τι θα γίνει.....εσύ όμως τι θα ήθελες να γίνει...για πες...!