0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δε νομίζω ότι το θέμα είναι τόσο νομικό, αυτά μπορεί να ξεπεραστούν. Απλά πιστεύω ότι μια νέα κυβέρνηση και μια νέα υπουργός θα προτιμήσει να πάει με την σίγουρη λύση, αντί ν' ανοίγει διαδικασίες που θα έχουν ως αποτέλεσμα κενά στα σχολεία, πιθανά για μήνες. Προσωπικά, μέσες άκρες μου κάνει το ίδιο, είτε πάει με κλειδωμένους, είτε πάει με νεες αιτήσεις με βάση το προηγούμενο συστημα. Δεν εκφράζω κάμια προσωπική προτίμηση. Απλά λέω αυτό που νομίζω ότι έχει τις περισσότερες πιθανότητες να συμβεί.
Έτσι για να έχουμε να λέμε...Υπάρχει νόμος σε ισχύ και μιλάμε με υποθετικά δεδομένα ανάλογα με το τι είναι το ιδανικό για εμάς...Κι αν δούμε τη λογική έως τώρα της υπουργού σε θέματα όπως σύστημα εισαγωγής σε ΑΕΙ, συγχωνεύσεις ΑΕΙ κλπ ακολουθεί τη λογική "βελτιώνω" ή "τροποποιώ". Στο σύστημα διορισμών εκπαιδευτικών θα κάνει κατι αλλο:;;; Μένει να το δούμε...
Γνωρίζω ότι δεν το κάνεις υποκινούμενος από προσωπικό συμφέρον! Αλλά για σκέψου την προηγούμενη κυβέρνηση ως αντιπολίτευση τί πάρτι θα κάνει. Θα τα χρεώσει ΟΛΑ στη νέα υπουργό. Για αυτό πιστεύω ότι θα βρεθεί λύση.
Εντός διετίας αντιμετωπίζεται οριστικά το ζήτημα των αναπληρωτών.
Άμεση πρόσληψη 4.500 εκπαιδευτικών στην Ειδική Αγωγή. Εντός διετίας αντιμετωπίζεται οριστικά το ζήτημα των αναπληρωτών. Τ
εντός διετίας που μπορεί να γινει τετρατετία α λα΄Γαβρόγλου...ψηφίστε μας για να δικαιώσουμε προϋπηρεσίες και νέους...όσο έχει εσπα και πδε το μαγαζί θα εργάζεται....δεν μπορούν για μόνιμους διορισμους ...ποντάρουν σε υπογεννητικότητα και οικονομικό...άλλα 4 χρόνια αναπληρωτές... συνεχώς το μεταθετουν προς τα πίσω
Εμείς οι κλαπέντες του γραπτού περιμένουμε από το 2004(!) που μας έκλεψαν και 4 χρόνια ήδη στα δικαστήρια!Και χωρίς να δουλεύουμε επίσης αναπληρωτές ΠΑΡΑΤΥΠΑ!Το Σύνταγμα θωράκισε τον μη διορισμό των συνεχών συμβάσεων(γιατί έχει γίνει κλειστό επάγγελμα παρακάμπτοντας τεχνηέντως το Α.Σ.Ε.Π.) με το άρθρο 103.Διορίστηκσν πολλοί με τα 30μηνα,24μηνα και Ενιαίο ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΝΑΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΜΑΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.Φτάνει πια η κλεψιά σε βάρος μας και η συμπαιγνία του υπουργείου υπέρ των προϋπηρεσιούχων!
Και από ομιλία του Μητσοτάκη στο