0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Με 9.5 βαθμό πτυχίου, δύο μεταπτυχιακά (στο ένα έδωσα εξετάσεις), δε νομίζω πως θα αντιμετώπιζα κάποια ιδιαίτερη δυσκολία. Μακάρι να γίνει, να έχουμε και εμείς οι νέοι τη δυνατότητα να δοκιμαστούμε
Η προϋπηρεσία στην ειδική δεν έχει καμία σχέση με τη γενική. Καμιά απολύτως! Για αυτό είναι απαράδεκτο και προκλητικό να προσμετραται στη γενική. Οι φιλόλογοι της ειδικής που ξέρω δεν έδωσαν ασεπ γιατί ήταν σίγουροι πως θα δουλεύουν στην ειδική. Να μηναι ανακατεύεται καουτσούκ υπονομεύουν τις θέσεις όσων έλιωσαν στο διάβασμα και πέτυχαν !
Καλα νομιζω δεν εισαστε λογικοί. Το βασικο μας πτυχιο μας εντασει στη γενική. Με τα μεταπτυχιακα απλως εχουμε και μια επιπλεον ειδικευση. Φυσικα και μπορουμε να μπουμε και στους δυο πινακες και δεν υπαρχει καμια αδικια. Οι της γενικης αν δεν αποκτησουν ειδικευση ειναι λογικο να μην μπορουν να χρησιμοποιουν την προυπυρεσια τους στην ειδικη. Αυτο που ειναι παραλογο και αδικο ειναι προυπυρεσια σε φροντιστηρια να μην αναγνωριζετται τη στιγμη που αναγνωριζεται προυπυρεσια απο ιδιωτικα σχολεια.
Υπάρχει κι ο Αύγουστος για τις αιτήσεις των αναπληρωτών.Μάλιστα, είχε ξαναγίνει στο πρόσφατο παρελθόν: αιτήσεις αναπληρωτών μετά τον 15Αύγουστο, με λίγες ημέρες προθεσμία. Όλα έχουν πάει πίσω λόγω των εκλογών και των αλλαγών στα Υπουργεία.
να σε ρωτησω κάτι, ΡΕΑ Τα) έχεις ασεπιτες κάτω από εσένα στον πίνακα οι οποιοι να έχουν εργασθεί ως αναπληρωτές ή ωρομίσθιοι; β) στην ειδικότητά σου στους πίνακες αναπληρωτών πόσοι είσθε με ασεπ και πόσοι (όχι ασεπιτες, αλλά γενικά ανεξάρτητα από ιδιότητα: ασεπιτες, μη ασεπίτες, τρίτεκνοι ειδικές κατηγορίες,) κατά μέσο όρο εργάζονται αναπληρωτές γενικά δηλ πόσους αναπληρωτές καλέι στην ειδικότητα σου;
Υπάρχουν επιτυχόντες του ΑΣΕΠ κάτω από μένα με λιγότερα μόρια στο διαγωνισμό. Και πάνω από μένα επιτυχόντες με περισσότερα και ΑΠΩ, ωρομισθια (το έκανα και εγώ...). Το πρόβλημα είναι ότι υπάρχουν πάνω από μένα έχοντες ΠΔΣ χωρίς επιτυχία, τριτεκνοι χωρίς επιτυχία, ειδικής αγωγής χωρίς επιτυχία και κάποιοι που υπηρέτησαν σε δομές επίσης αμφιβόλου ποιότητας.
Όσοι ήταν από επαρχία ήταν πιο εύκολο να δουλέψουν στην ΠΔΣ. Προσλαμβανονταν όλοι όσοι έκαναν αίτηση. Τώρα αν κάποιος έπαιρνε 2 ώρες και κάποιος 20... Γνωρίζω άτομα που διορίστηκαν με 30 μήνο στην ΠΔΣ!
Αμφιβόλου ποιότητας είναι οι προθέσεις σου. Έχεις κάνει μια προσφυγή (έτσι φαίνεται τουλάχιστον) και περιμένεις να δικαιωθείς. Είσαι σίγουρη ότι δεν πρόκειται να γίνουν διορισμοί και μας το δηλώνεις με κάθε ευκαιρία (προφανώς έτσι βολεύεσαι γιατι σε περίπτωση που σε διορίσουν θα προλάβεις τα φιλέτα που έχουν απομείνει). Νοιάζεσαι όμως και για τους νέους συναδέλφους και γιαυτό θέλεις διακαώς γραπτό ΑΣΕΠ. Μα αφού δε θα γίνουν διορισμοί. Δεν καταλαβαίνεις ότι αυτοαναιρείσαι? Είσαι από τους πιο αδικημένους, το καταλάβαμε. Εδώ όμως δεν είναι ψυχοθεραπευτήριο. Κάνε διακοπές, άσε το κουτσομπολιό και τη κλάψα και δωσε την ευκαιρία στη συζήτηση να αποκτήσει για λίγο ένα επίπεδο.
Παραθέτω επιχειρήματα και ούτε θέλω πλέον γραπτό ΑΣΕΠ, γιατί έχω ήδη κριθεί και δε θα ξαναδώσω!Στο forum κλαίνε όσοι "όργωσαν τις εσχατιές", εννοείται χωρίς επιτυχία και όσοι εκπροσωπούνται από την ΠΕΑΔ , που ανησυχούν μήπως δεν ανοίξουν τα σχολεία και δεν προσληφθούν. Επίσης όσοι έχασαν"μέσα από τα χέρια τους" το νόμο Γαβρογλου, που τους βόλευε.Μάλλον ψυχοθεραπεία χρειάζεσαι εσύ που δεν πρόλαβες να βολευτεις. Και εννοείται ότι έχω προσφύγει και κατά του νόμου και ως επιτυχουσα. Δύο φορές. Αν χρειαστεί θα προσφυγουμε εκ νέου και για να "καθαρίσουν" οι πίνακες αναπληρωτών. Τέλος δε με εκφράζει να χρησιμοποιήσετε τους νέους πτυχιούχους, ούτε της μηδενικής!Επίπεδο δε διαθέτεις εσύ και οι όμοιοι σου και επίσης είστε εριστικοί, γιατί ΕΣΕΙΣ ΔΕ ΘΑ "ΦΑΤΕ ΤΑ ΦΙΛΕΤΑ".