0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το ασεπ τιποτα δεν κανει.Μονο ενστασεις θα δει.Τελη ιουλη προσωρινοι
Το υπουργείο Παιδείας θα λύσει συντόμως τις απορίες όλων. Όμως δεν ισχύουν οι εκτιμήσεις σου. Επίσημο δεν είναι τίποτα.
-Το Σεπτέμβρη οι εκπαιδευτικοί θα είναι στη θέση τους;-
Ο κόσμος το 'χει τούμπανο κι αυτή κρυφό καμάρι.Οι πίνακες θα είναι καρμπόν με τους παλιούς. Απλά δεν καταλαβαίνω, ντρέπεται να το πει ή φοβάται; Υ. Γ. Μη με πυροβολήσετε, δεν εκφράζω τις επιθυμίες μου σε όσα γράφω. Υ. Γ. 2. Πραγματικά ΚΑΥΤΟΣ Αύγουστος. Όπως του πρέπει.
Ότι στην ελαχιστότατη πιθανότητα έκδοσης οριστικών Πινάκων ειδικής ως τα τέλη Αυγούστου 2020 (και πολύ απίθανο αυτό):α) Θα βρεθεί πάλι άλλος λόγος να μη γίνουν διορισμοί τελικά.β) Το πιο πιθανό "δε θα προλάβουν πάλι" και λόγω "επιτακτικών αναγκών" οι ήδη αναπληρωτές 2020-2021 (καθώς λέει ο νόμος Γαβρόγλου) θα περιμένουν τον Ιούνη 2021 (όπου και πάλι θα "βρεθεί λόγος"):ΤΟΝ ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΙ ΛΟΓΟ ΘΑ ΣΚΑΡΦΙΣΤΟΥΝ: ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΩΣ ΙΟΥΝΗ 2021.Ουσιαστικά πρόκειται για νόμο σε αδράνεια (του Γαβρο):Όσο πιο νωρίς το καταλάβουμε (όλοι: και μόνιμοι και αναπληρωτές), τόσο νωριτερα ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ.Υ.Γ.: Αν το βρήκα, θέλω αμοιβή "καλύτερη παιδεία": Αδύνατον; ΟΚ. Είναι και ο ουσιαστικός λόγος όλως όσων έεεεερχονται:Όσο πιο πολλούς πείσω (με 1 post μου/βδομάδα μες στον ορυμαγδό σαχλαμάρων), τόσο πιο πολύ ελπίζω:Αν και πάλι ΑΔΥΝΑΤΟΝ.
β) Το πιο πιθανό "δε θα προλάβουν πάλι" και λόγω "επιτακτικών αναγκών" οι ήδη αναπληρωτές 2020-2021 (καθώς λέει ο νόμος Γαβρόγλου) θα περιμένουν τον Ιούνη 2021 (όπου και πάλι θα "βρεθεί λόγος"):Mια ερωτηση εδω.Αναπληρωτες το 20-21 απο ποιον πινακα αφου δεν θα εχει ισχυ ο νομος Γαβρογλου?Για ειδικη
Καλησπερα.Να ρωτησω κατι αν καποιος δεν δεχτηκε φετος την προσληψη του σε θεση αναπληρωτη φετος θα διαγραφει απο τους πινακες;
math22 χρησιμοποιείται ο τελευταίος οριστικός πίνακας. Από όπου κι αν προέρχεται. Μεταβατικοτητα.!
@mtsagΣυμφωνώ ξανά μαζί σου. Λες να είσαι το άλλο μου nickname;