0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Η κουβέντα για τα μεταπτυχιακά τι σχέση έχει με το νήμα;
ΟΙ παλιοι που όργωσαν την Ελλαδα και πήγαν σε δυσπρόσιτα πόσο δίκαιο είναι να μην τους τα υπόλογίζουν και να μην τους διορίζουν βάσει των κόπων τους;
φρόντισαν κάποιοι να μην είναι δίκαιο και δεν ευθύνονται για αυτό ούτε οι νέοι ούτε οι ασεπίτες , ξέρουμε πολύ καλά ποιοι ευθύνονται έχουν γίνει δικαστήρια μην λες τα ίδια και τα ίδια
Έλεος με τα δυσπρόσιτα και το όργωμα της Ελλάδας. Δηλαδή οι άλλοι που φύγαμε από τα σπίτια μας και πήγαμε αναπληρωτές σε μέρη που δεν ήταν δυσπρόσιτα κάναμε τουρισμό; Δεν είχαμε έξοδα; Έπειτα τόσα χρόνια μια χαρά εξαργύρωσαν την θυσία τους στον πίνακα αναπληρωτών.
Ρέα πρόσεξε πού απαντούν (ως παράθεση) τα παιδιά. Δεν τα λεν για σένα.
Μια χαρά τα σκέφτομαι. Όσοι πήγαιναν τόσα χρόνια στα δυσπρόσιτα το εξαργύρωσαν μια χαρά στον πίνακα των αναπληρωτών. Τόσα χρόνια στις διευθύνσεις όταν πηγαίναμε για ανάληψη, αυτοί που κυνηγούσαν να πάρουν το δυσπρόσιτο ήταν οι συνάδελφοι που ήταν μπροστά στον πίνακα. Και εγώ είχα προσπαθήσει να πάρω δυσπρόσιτο αλλά επειδή δεν είχα κοινωνικά κριτήρια διάλεγα από τους τελευταίους και έπαιρνα ότι περίσευε. Και μιλάμε για τα Δωδεκάνησα που είχαν του κόσμου τα δυσπρόσιτα. Οι μοναδικοί αδικημένοι είναι όντως αυτοί που πήγαν σε δυσπρόσιτο για πρώτη φορά τη χρονιά που πέρασε. Αυτοί πραγματικά δεν εξαργύρωσαν τον κόπο τους και αδικήθηκαν.
Τόσα χρόνια στις διευθύνσεις όταν πηγαίναμε για ανάληψη, αυτοί που κυνηγούσαν να πάρουν το δυσπρόσιτο ήταν οι συνάδελφοι που ήταν μπροστά στον πίνακα. Και εγώ είχα προσπαθήσει να πάρω δυσπρόσιτο αλλά επειδή δεν είχα κοινωνικά κριτήρια διάλεγα από τους τελευταίους και έπαιρνα ότι περίσευε.
Και για να επιστρέψω στο θεμα μας:Η ημερομηνία που έχει ακουστεί 23.8 για τους πίνακες αφορά και τις αιτησεις με δήλωση περιοχων; Μόνο έτσι θα μπορούσαν κάπου Οκτωβρη να καλέσουν τους πρώτους...
Δεν σου είπα ότι το λαχταράω. Απλά έχω βαρεθεί αυτή την κλάψα περί θυσίας ενώ ήταν μια συνειδητή επιλογή για να ανέβει κάποιος θέσεις στον πίνακα των αναπληρωτών. Στον Αη Στράτη δεν πρόκειται να πάω γιατί κουράστηκα πια να βάζω ναι σε όλα. Αυτό το έκανα παλιότερα.