0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ρε παιδια ελαβα mail απο ΧΦ για εφεση στο ΣΤΕ για τον διαγωνισμο του 2006 Ζηταει 150 ευρα Τι να κανω να τα δωσω η τσαμπα θα πανε;
Εννοείται ότι πρέπει να συνεχίσεις συνάδελφε. Καλύτερα να μετανιώσεις για κάτι που έκανες, παρά για κάτι που δεν έκανες. Αυτό τουλάχιστον θα έκανα εγώ.
Εγω εδωσα λεφτα μια φορα για να κατατεθει αιτηση στο Υπουργειο και να αποριφθει Μια μετα για να εκδικασθει στο ΔΕΑ ( Τι εγινε δεν εμαθα ποτε γιατι δεν σηκωνουν τηλ στο δικηγορικο γραφειο) και μια τωρα για το ΣΤΕ Απλα τωρα τι εκδικαζεται στο ΣΤΕ δεν εχω καταλαβει Ξερει κανεις;
Που να συνεχισει αγαπητη χωρις απόφαση για το εύλογο...? Και προφανως χωρις την αποφαση για τους εμπροθεσμους...Ελεος με το "μαγαζακι" που εχουν στησει ορισμενοι...
Το ΔΕΑ είχε αποφασίσει οτι μονο ο ΑΣΕΠ του 2008 ήταν ανοιχτός(μέχρι πέρυσι) ενώ ο ΑΣΕΠ του 2006 οχι.Γι'αυτο κ οι δικαστικοί διορισμοί που έγιναν πέρυσι αφορούσαν μόνο τον ΑΣΕΠ του 2008. Έτσι κάποιοι προσέφυγαν στο ΣτΕ για να ανοίξει κ ο ΑΣΕΠ του 2006.Εν τω μεταξύ, το εύλογο ορίστηκε απο το ΔΕΑ σε 9 περίπου μήνες μετα την 527/15 οπότε κάποιοι.προσέφυγαν στο ΣτΕ.διεκδικώντας την επέκτασή του. Τώρα, σε ποιά από αυτές τις διαδικασίες συμμετέχεις κ τι διεκδικείς ξέρει ο δικηγορος σου κ πρέπει να ξέρεις κ συ.
Τώρα άνοιξαν οι πίνακες και του 2004 και του 2006. Δεν είναι "κλειδωμένοι".Το εύλογο δεν έχει αποφασιστεί ακόμα.
Δεν με καταλαβες τι λέω για το ευλογο.Λεω οτι το εύλογο δεν έχει αποφασιστεί ακόμα απο το ΣτΕ. Το ΔΕΑ ειχε κάνει δεκτές μόνο οσες προσφυγες ειχαν γινει περίπου μεσα στο 9 μηνο μετα την 527.Οι υπόλοιπες που έγιναν μετά από αυτο το διάστημα απορρίφθηκαν ως εκπρόθεσμες.Αρα, σε πρώτη φάση ( απόφαση ΔΕΑ ) το ευλογο είχε αναγνωριστεί στους 9 μήνες περιπου.Για τους ΑΣΕΠ του 2004 κ 2006 βγήκαν αποφάσεις που τους ανοίγουν?
Αυτό ακριβώς είπα: ακόμα δε βγήκε η απόφαση του ΣτΕ για το εύλογο.Γνωρίζω ότι οι πίνακες του 2004 και 2006 δεν θεωρούνται πλέον "κλειδωμένοι".Αυτά.Αφού λέμε το ίδιο πράγμα για το εύλογο ποιός ο λόγος να προσθέσεις κάτω από το σχόλιο μου μια διευκρίνιση που λέει ξανά το ίδιο?
Παράθεση από: ΡΕΑ.Τ στις Ιουλίου 31, 2020, 12:36:25 amΑυτό ακριβώς είπα: ακόμα δε βγήκε η απόφαση του ΣτΕ για το εύλογο.Γνωρίζω ότι οι πίνακες του 2004 και 2006 δεν θεωρούνται πλέον "κλειδωμένοι".Αυτά.Αφού λέμε το ίδιο πράγμα για το εύλογο ποιός ο λόγος να προσθέσεις κάτω από το σχόλιο μου μια διευκρίνιση που λέει ξανά το ίδιο?Γιατί έγραψες "δε με κατάλαβες τί λέω". Λύθηκε λοιπόν το θέμα.