0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συνάδελφε, αν δεν είμαι αδιάκριτη: γνώριζες ότι γίνονταν προσφυγές των επιτυχόντων του 2008 ή δεν το γνώριζες;
δεν το γνωριζα,απο το 2015 και μετα γνώριζα την απόφαση του ΣΤΕ ,από την απόφαση του ΣΤΕ και μετά είδα ότι κάποιοι θα προσφύγουν αλλά δεν μπορούσα να φανταστώ ποτέ ένα κράτος ότι θα παρέκαπτε τη σειρά κατάξης του ΠΙΝΑΚΑ επιτυχοντων και αυτός ήταν ό λόγος που δεν προσέφυγα και ακόμα και σήμερα αδυνατώ να μπώ σε αυτή τη λογικη.
Όμως με βάση την 527/2015 προσέφυγαν.
ρε παιδιά κοροιδευόμαστε μεταξύ μας?υπήρχε σειρά κατάξης πίνακα με ΣΕΙΡΑ
ναι έχεις δίκηο ότι θα επιβαρυνθεί το κράτος οικονομικά αλλά αυτό είναι συνέπεια των δικών του επιλογών και ανομιών
αλλά δεν μπορούσα να φανταστώ ποτέ ένα κράτος ότι θα παρέκαμπτε τη σειρά κατάταξης του ΠΙΝΑΚΑ επιτυχόντων
Χάλασαν αρκετές φιλίες ( και με πολύ άσχημο τρόπο) από αυτό που έγινε! Πρέπει να αναγνωρίσω ότι οι χαμηλοβαθμοι διορισθέντες τρώνε και θα φάνε αρκετό μπουλινγκ και στο σχολείο και στην κοινωνική τους ζωή... βασικά θα έχουν ήδη παρατηρήσει ότι ήδη έχουν χάσει φιλους- συναδέλφους επιτυχόντες του ΑΣΕΠ που δεν διορίστηκαν με το ΣΤΕ αν και είχαν υψηλότερη βαθμολογία από αυτούς.
Νταξει παιδιά..έχει δίκιο ο άνθρωπος. Νόμιζε ότι προσέφυγαν μόνο υψηλόβαθμοι. Το ότι είχαν προσφύγει χαμηλοβαθμοι δεν έγινε γνωστό παρά μόνο όταν ήταν αργά. Εν τω μεταξύ αρκετοί χαμηλοβαθμοι το κράταγαν κρυφό ότι προσέφυγαν....γιατί φοβόντουσαν μήπως οι πιο υψηλόβαθμοι από αυτούς τους φάνε τη θεση...σοκ οι συνάδελφοι- φίλοι τους όταν έμαθαν ότι διορίστηκαν αυτοί που είχαν χαμηλότερο βαθμό από τους ίδιους. Χάλασαν αρκετές φιλίες ( και με πολύ άσχημο τρόπο) από αυτό που έγινε! Πρέπει να αναγνωρίσω ότι οι χαμηλοβαθμοι διορισθέντες τρώνε και θα φάνε αρκετό μπουλινγκ και στο σχολείο και στην κοινωνική τους ζωή... βασικά θα έχουν ήδη παρατηρήσει ότι ήδη έχουν χάσει φιλους- συναδέλφους επιτυχόντες του ΑΣΕΠ που δεν διορίστηκαν με το ΣΤΕ αν και είχαν υψηλότερη βαθμολογία από αυτούς.
δηλαδή τα παιδιά μου του χρόνου θα τα πάω σε ένα σχολείο όπου θα διδαχτούν απο έναν εκπαιδευτικό που κάποτε διορίστηκε στη θέση του πατέρα τους επειδή το κράτος τότε δεν τήρησε το 60-40 και από έναν άλλο εκπαιδευτικό που ήταν 1000 θέσεις κα΄τω από το πατέρα τους στο διαγωνισμό του κράτους.....ειστε απόλυτα σίγουροι ότι η δικη μου λογική πάσχει ε?