0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τώρα έκανε αίτηση στην ειδική προκήρυξη και προσελήφθη ΜΝΑΕ ΑΠΩ , αφού το σύστημα του έδωσε τη δυνατότητα.Δε βλέπω παρατυπία.Είχε τη δυνατότητα να μην επιλέξει ΜΝΑΕ μειωμένου αφού δεν επρόκειτο για ειδική προκήρυξη και να περιμένει την επόμενη φάση.
Επειδή είμαι έτοιμη να κάνω τις ενέργειες που απαιτούνται στη β'βάθμια, θα ήθελα προηγουμένως ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΕ
Ευχαριστώ πολύ!
Είναι πάρα πολλές οι θέσεις της πρόσκλησης αυτής για ΠΕ02 και ΠΕ03.....οι πίνακες θα φτάσουν πολύ πολύ χαμηλά.. όποιος φιλόλογος σε θέση 3000 και μέχρι και 4000 πιστεύω θέλει και μπορεί να δουλέψει σε απομακρυσμένο σχολείο έχει πολλές πιθανότητες να δουλέψει αν το επιλέξει....
Τελικά έφτασε στο 4705 (3,92 μόρια!) αφού παρέκαμψε εκατοντάδες φιλολόγους. Όσοι από αυτούς τους εκατοντάδες φιλολόγους επιθυμούν να διοριστούν κάποτε ως μόνιμοι (ή έστω επιθυμούν μια καλύτερη θέση στο μέλλον στους πίνακες αναπληρωτών) μάλλον δεν έχουν καταλάβει ότι χωρίς μια κάποια προυπηρεσία μόνιμο διορισμό δεν έχει....ότι επίσης η προυπηρεσία θέλει θυσίες και ουσιαστικά αγοράζεται πολλές φορές (με την έννοια ότι μπορεί να μπεις μέσα οικονομικά).
Η κατάσταση στους ΠΕ02 είναι απελπιστική. Λόγω των εξελίξεων στο σύστημα διορισμού και τις δικαστικές προσφυγές, η αναπλήρωση "με θυσίες", δεν εξασφαλίζει πλέον τίποτα, αφού όλα είναι ρευστά.
Εγώ ξέρω ότι όποιος έκανε τη θυσία πέρυσι και δούλεψε μακριά από το σπίτι του (που και πέρυσι λέγατε κάποιες ότι δεν αξίζει τον κόπο όπως ακριβώς λες και συ τώρα) θα έχει μέχρι και 10 παραπάνω μόρια στην τρέχουσα προκήρυξη του ΑΣΕΠ....όσοι έκαναν τη θυσία φέτος θα έχουν μέχρι και 6 παραπάνω μόρια.....ασε και ξέρω φιλολόγους (φιλολογίνες βασικά) που κλαίνε με μαύρο δάκρυ που πέρυσι ή φέτος δεν δέχτηκαν πρόσληψη ως αναπληρωτές και "σιχτιρίζουν" όσους τους έλεγαν ότι δεν αξίζει....
Τώρα έκανε αίτηση στην ειδική προκήρυξη και προσελήφθη ΜΝΑΕ ΑΠΩ , αφού το σύστημα του έδωσε τη δυνατότητα.Δε βλέπω παρατυπία.Είχε τη δυνατότητα να μην επιλέξει ΜΝΑΕ μειωμένου, αφού δεν επρόκειτο για ειδική προκήρυξη και να περιμένει την επόμενη φάση.
Μπορούσε κάποιος να αρνηθεί θέση και ΜΝΑΕ μειωμένου και ενισχυτική πριν τα Χριστούγεννα;; Χωρίς διαγραφή;;Πολύ παράξενο!
Εκπαιδευτικοί οι οποίοι προσλαμβάνονται στα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ως αναπληρωτές διαγράφονται από τους πίνακες για το τρέχον σχολικό έτος, εφόσον δεν αναλάβουν υπηρεσία ή παραιτηθούν κατά τη διάρκεια του διδακτικού έτους.Με την ειδική προκήρυξη, διαγράφεται από τους πίνακες κατά το τρέχον σχολικό έτος και αποκλείεται από αυτούς του επόμενουΠαράξενο αλλά έτσι έγινε.Αρνήθηκαν ΜΝΑΕ για να επιλέξουν ενισχυτική, από ενισχυτική μπορείς να φύγεις όποτε το επιθυμείς.
Έχω προσληφθεί με την ειδική προκήρυξη ως πλήρους ωραρίου, εντούτοις ήμουν μέχρι τώρα ωρομίσθιος στις ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ με 6 ώρες την εβδομάδα. Θα πρέπει να παραιτηθώ;
Ισχύει. Η συνάδελφος δε γνωρίζει αν εκλήθη και αρνήθηκε ή αν απλώς διέθετε τα απαραίτητα μόρια για τη συγκεκριμένη θέση.Πάντως σε καμία περίπτωση το σύστημα δε θα του έδινε τη δυνατότητα για εκ νέου πρόσληψη.Θεωρώ ότι προσελήφθη στην ενισχυτική και δεν παρουσιάστηκε ή αρνήθηκε, οπότε δεν υπάρχουν κυρώσεις για επόμενη φάση πρόσληψης αναπληρωτών.