0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τα 500 ε μειωμένου στις Κυκλάδες με 300 ε νοίκι άρα σου μένουν 200 ε, ισοδυναμουν με δύο ιδιαίτερα. Ποιος λοιπόν να πάει?
Μαθηματικός σειρά 2005 πίνακα
Φέτος το υπουργείο φρόντισε να πάρει εκατοντάδες Αμώ μναε , ενισχυτική, δυεπ, όσοι επέλεξαν να δουλέψουν δεν θα κερδίσουν κάτι καθώς τα μόρια που θα προσθέσουν θα είναι ελάχιστα.Για να πάει κάποιος αναπληρωτής μετά τον ασεπ σε περίπτωση που γίνουν διορισμοί θα είναι δύσκολο, γιατί πάντα θα πρέπει να δέχεσαι την πρόσληψη ως αναπληρωτής οπουδήποτε με τον φόβο του αποκλεισμού αλλά αν δηλώσεις μόνο συγκεκριμένες περιοχές μπορεί να αργήσει να γίνει η πρόσληψη, υπάρχουν και οι μειωμένου ωραρίου 9-15 ώρες, που και πάλι μπορεί να σου κάτσουν οι 9 ώρες και να χάσεις στην επομένη φάση θέσεις πλήρους ωραρίου είτε και αμω με περισσότερες ώρες.Όσοι θα παρουσιαστούν τώρα θα δουλέψουν για 4 μήνες και μετά τι θα γίνει? Από Σεπτέμβριο πάλι θα περιμένουν την πρόσληψη και κάπως έτσι θα περάσουν μερικά χρόνια.Πόσες φορές πρέπει να θυσιαστεί κάποιος? Ποιος έχει λεφτά για να μετακομίσει για 4 μήνες και να πάρει λιγότερα από 2.500
Σε εμένα που είμαι μόνο ενισχυτική μου ήρθε σήμερα mail από το υπουργείο για να εγγραφώ στην πλατφόρμα webex. Να δούμε τί θα κάνουμε εκεί......