0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
γι' αυτό πολεμάγατε τις προϋπηρεσίες ...και θα τις πολεματε
Αν κατάλαβα καλά φέτος δεν υπάρχουν δυσπρόσιτα. Τέλος τα διπλά μόρια κλπ
Η προυπηρεσία για κάποιες ειδικότητες είναι προνόμιο των λίγων. Δεν τις πολεμάει κανείς παρά μόνο η κοινή λογική π.χ. το πλαφόν 120 δεν είναι πλαφόν, μόνο οι ιδιωτικοί έχουν ελπίδες κτλ όλα αντιθετα στο πνεύμα ισονομίας!Έτσι όπως αφέθηκε η κατάσταση είναι ό.τι καλύτερο μπορεί να γίνει με τις προσλήψεις αναπληρωτών. Στη συνέχεια ας ελπίσουμε ότι θα ασχοληθούν (με τόσες δικαστικές αποφάσεις θα αναγκαστούν) να διορθώσουν ή να φέρουν ένα καλύτερο σύστημα προσλήψεων/διορισμών.
Η ΠΕΑΔ όπως και η ΟΛΜΕ δεν είναι κοινωφελή ιδρύματα. Είναι όργανα εκπροσώπησης εργαζομένων. Έχουν μέλη και υποστηρίζουν τα δικαιώματα τους. Δεν εκπροσωπούν γενικά πτυχιούχους υποψήφιους εργαζόμενους. Δεν αντιλαμβάνομαι τι διαφορετικό περιμένετε.
Η ΠΕΑΔ όμως τώρα ζητά να εφαρμοστεί ο νόμος Γαβρογλου από τη σημερινή κυβέρνηση που τον ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕ, δήθεν για να διασφαλιστεί η συνέχεια του κράτους! Πριν ένα χρόνο ζητούσε ΜΕΤΑ
Είναι φανερό ότι δεν συμφωνείς με την ΠΕΑΔ. Δεκτό! Το να μπαίνεις όμως σε όλα τα θέματα και να γράφεις αυτό που γουστάρεις ανεξάρτητα από το θέμα πρέπει επιτέλους να σταματήσει. ΕΛΕΟΣ!
Εγώ mathstauros τα έχω πει αλλά με λένε εμπαθή ,κακιά ...μάγισσα ( άλλωστε το προδίδει και το όνομα μου ) η καημένη η ΡΕΑΤ μου στέλνει μηνύματα και λέει τον πόνο της ...Αλλά το να μπαίνει κανείς σε ένα forum για να ενημερώνεται τη στιγμή που τα πράγματα είναι κρίσιμα και να βλέπω κάποιο μέλος να αποπροσανατολίζει την συζήτηση βγάζοντας μεγάλο καημό για ΠΕΑΔ ,ΟΛΜΕ ,ΔΟΕ και τα συναφή απλά με ξεπερνά ...