0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν καταλάβατε . Το πρόβλημα μου δεν είναι που δίνει την ΠΕΑΔ το πρόβλημα μου είναι ότι κάποιο μέλος εδώ έχει ξεφύγει τελείως και οι συντονιστές κάνουν τον Κινέζο . Αλλιώς ξέρω και εγώ να σας πω για την ΠΕΑΔ την ΟΛΜΕ και τον ΠΑΣΑΔ .... Έλεος πια . Μπαίνουμε για ενημέρωση όχι για ξεκατινιασμα.
Προσωπικά, το πρόβλημα που έχω με την ΠΕΑΔ είναι ότι κάνει misrepresent τον εαυτό της. Είναι φανερό ότι εκπροσωπεί τις ανάγκες και τα συμφέροντα των αναπληρωτών δευτεροβάθμιας με μεγάλη προϋπηρεσία. Αυτό δεν είναι κακό- κακό είναι όμως να παρουσιάσει ότι μιλάει για τους αναπληρωτες δευτεροβαθμιας γενικά.ΥΓ Τα πμ είναι προσωπικα...
Αυτό ακριβώς!Το να καπελώνεται η πλειοψηφία από διάφορες ομάδες πίεσης (όπως τις αποκαλώ) που εκπροσωπούν συγκεκριμένα συμφέροντα και σκοπούς είναι τουλάχιστον εξοργιστικό.
Κάτι σχετικό με τις δηλώσεις αναπληρωτών; Αν λοιπόν θέλετε να βγαλετε τα εσωψυχα σας για την ΠΕΑΔ σας παρακαλώ δημιουργήστε ένα ξεχωριστό νήμα. Αυτό που κάνει συστηματικά η ΡΕΑ τωρα και εμφανίζονται κι άλλοι και κάνουν το νήμα μπ... πρέπει να σταματήσει. Δικαίωμα σας να έχετε οποιαδήποτε άποψη έχετε και θέλετε να την εκφραζετε, υποχρέωση σας να σεβεστε τους άλλους που είναι μέλη. Δεν μπορεί πάντα η κουβέντα να κατευθύνεται σε άσχετα με τον τίτλο θέματα.
Έχουμε κάτι νεότερο για τις δηλώσεις περιοχών;Νομίζω ότι έλεγαν ότι θα βγει πρόσκληση μέχρι 28/8.Άρα θα ανοίξει σήμερα;;
Με στόχο την απρόσκοπτη έναρξη λειτουργίας των σχολικών μονάδων της Επικράτειας, η διαδικασία πλήρωσης των κενών θέσεων έχει προγραμματιστεί ως εξής:- Έκδοση Διαπιστωτικής Πράξης παράτασης ισχύος των εγκεκριμένων πινάκων 2018-2019 (24/8).- Έκδοση πρόσκλησης υποβολής προτιμήσεων (μέχρι 28/8).- Υποβολή περιοχών προτίμησης στο ΟΠΣΥΔ και για τα μέλη ΕΕΠ – Ε