0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Οι περιοχές είναι στο σύστημα όταν το ανοίξεις για να διαλέξεις..
Οι περιοχές είναι στο σύστημα όταν το ανοίξεις για να διαλέξεις.. Επίσης εντοπίζω ότι οι οδηγίες που έδωσε ο ΠΑΣΑΔ είναι εντελως λαμθασμένες. Κατ' αρχήν λέει ότι....Η επιλογή σχολικών μονάδων πραγματοποιείται με μετάβαση στο «Ιστορικό Αιτήσεων» και πατώντας το κουμπί «Τοποθέτηση σε σχολείο» (βλ. Εικ.1) στα δεξιά της αίτησης αναπληρωτή Γενικής Παιδείας. . …. Δεν πηγαίνεις στο "ιστορικό αιτήσεων' αλλά στην αίτηση αναπληρωτή και δεν εμφανίζεται τοποθέτηση σε σχολείο αλλά οι περιοχές.
Καλησπέρα συνάδελφοι και καλή επιτυχία σε όλους! Θα ήθελα τη βοήθειά σας στο εξής: μπήκα σήμερα στον opsyd για να συμπληρώσω την αίτηση αναπληρωτή και ανακάλυψα ότι στο τέλος της αίτησης, μετά την επιλογή περιοχών, λείπουν τα πεδία που αναφέρουν ότι αποδέχομαι πρόσληψη σε Σ.Μ.Ε.Α./Τ.Ε. και στις ΔΥΕΠ. Δηλαδή δε μου τα εμφανίζει ως επιλογές, υπάρχουν μόνο τα κουμπιά " πίσω" και ¨καταχώριση". Συμβαίνει και σε άλλους το ίδιο και αν ναι πώς το διορθώνουμε; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
Δεν εννοούσα αυτό, προφανώς ξέρω πως είναι δομημένο το site... Αναζητώ την λίστα με τις περιοχές για να διευκρινίσω που υπάγονται κάποιοι δήμοι-νησιά κλπ. Λόγου χάρη για να γίνω πιο σαφής, η Α'κυκλάδων ποιά νησιά περιλαμβάνει; Τέτοια πράγματα θέλω να τσεκάρω. Στις εγκυκλίους παλαιότερων ετών το υπουργείο επισύναπτε και τις περιοχές, φέτος όχι.
Δε νομίζω. Υπάρχουν και βάζεις απλώς το ✓.
Μπορείς απλώς να ψάξεις στο Google γράφοντας ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΔΕΥΤΕΡΟ
Καλημέρα σε όλους, στην εγκύκλιο δεν υπάρχει η λίστα με τις περιοχές. Μήπως ξέρει κάποιος που θα μπορούσα να τις βρω; Φέτος είπα να κάνω ένα μεγαλύτερο άνοιγμα στην επαρχία και θέλω να τις δω αναλυτικά. Ευχαριστώ.
Αν κατάλαβα καλά από την απόφαση, όσοι δεν παρουσιάστηκαν ή παραιτήθηκαν πέρσι, δε μπορουν να δηλώσουν περιοχές φέτος?Δε συγκαταλέγομαι σε αυτους, απλά μου έκανε εντύπωση.
Το άρθρο 86 του ν.4547/2018 αφορά τις ειδικές προκηρύξεις. Άρα αποκλείονται όσοι έκαναν αίτηση στις ειδικές (αυτές που είχαν συγκεκριμένα σχολεία) και τελικά δεν παρουσιάστηκαν.