0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το ότι αμφισβητείται με αυτό τον τρόπο (γραπτό διαγωνισμό) το πτυχίο τους δεν τους νοιάζει. Τους αρκεί να γράψουν πιο πάνω από τον άλλο.Σε κάποιους αρέσει η αμφισβήτηση, η υποταγή η υποτίμηση κλπ.Περαστικά τους!!!
Δεν μπορούν να χαρούν με την χαρά των συναδέλφων τους. Το μόνο που τους νοιάζει είναι ο εαυτουλης τους.
3. Πίστεψε με μπροστά σε πραγματικές εξετάσεις που έδωσα για το μεταπτυχιακό μου σε μεγάλο Πανεπιστήμιο της Ευρώπης (όχι Ελλάδας) ο ΑΣΕΠ είναι τεστάκι.
Γιατροί. δικηγόροι, συμβολαιογραφοι, δικαστικοί κλπ...δίνουν εξετάσεις για να αποκτήσουν την άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος μετά το πέρας των σπουδών τους και της υποχρεωτικής περιόδου άσκησης ή ειδίκευσης. Αμφισβητείται με αυτό τον τρόπο το πτυχίο τους; Προφανώς όχι...ούτε υποτάσσονται, ούτε υποδουλώνονται.Απλά κάποιοι ιδεοληπτικοί που είχαν και έχουν πρόβλημα με τις επιπλέον σπουδές αφού λοιδόρησαν μεταπτυχιακά, δεύτερα πτυχία κλπ, έφτιαξαν τον περιφημο νόμο Γαβρόγλου χρυσώνοντας το χάπι για τα επιπλέον πτυχία με 8 μόρια ισοπεδώνοντας έτσι κάθε προσπάθεια για κάτι καλύτερο.Το γεγονός ότι πολλοί δεν μπορούν διαβάσουν μια εγκύκλιο και να καταλάβουν τι σημαίνει απολύομαι από θέση δημόσιας υπηρεσίας ή Ο.Τ.Α. ή άλλου νομικού προσώπου του δημοσίου τομέα λόγω οριστικής παύσης δεν απασχολεί κανέναν προφανώς....Όλοι στο ίδιο τσουβάλι...και γαία πυρί μιχθήτω!!YΓ. Είναι αλήθεια επίσης ότι ορισμένοι επιτυχόντες του ΑΣΕΠ σε διάφορα σχόλια τους έδειξαν μια έπαρση...άλλα αυτό δεν σημαινει ότι ακυρώνεται η σημασία και η αξία του διαγωνισμού. Την ίδια έπαρση δείχνουν και ορισμένοι μαθητές μας όταν πετυχαίνουν υψηλές βαθμολογίες , άλλα δεν θα καταργήσουμε τις εξετάσεις.
Όσοι έχουν μπει σε τάξη γνωρίζουν τη διαφορα των παραπάνω επαγγελμάτων απο του εκπαιδευτικού. Ο γιατρός, ο δικηγορος, ο δικαστής κτλ απετειτε να ειναι άριστος γνώστης του γνωστικου αντικειμένου του προκειμένου να εκτελέσει την εργασια του. Αυτο και μόνο αρκεί. Στην περίπτωση του εκπαιδευτικού το γνωστικό αντικείμενο αποτελεί το μισό δρόμο για την επίτευξη του σκοπού του. Εχει ανθρώπινες ψυχές με τις οποίες πρεπει να συνεργαστεί για να φτάσουν απο κοινού στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Επομένως στους πρώτους αρκεί μια γραπτή εξέταση στους δεύτερους ειναι το 50 % και δεν αρκεί.
Η προϋπηρεσία δηλαδή χωρίς ασεπ μετράει κανονικα; Τι νόημα επομένως έχει η απόφαση τουΣΤΕ;
Έλεος πια!!! Μην τρώγεστε..Το ότι θα γίνουν διορισμοί: α.Είναι θετικό για τα σχολειά και τους μαθητές.β.Θα διοριστούν συνάδελφοι,μετά από χρόνια...Χαρείτε,μη δείχνετε μικροψυχία.Ασεπίτισσα είμαι και περιμένω δικαστικές αποφάσεις.Αλλά ντροπή να μη χαρώ για όλους,είτε ευνοούμαι είτε όχι!
Ο πτυχιούχος της ιατρικής δίνει εξετάσεις για να γίνει παθολόγος χειρούργος καρδιολόγος κλπ.Ο φιλόλογος, ο μαθηματικός ο φυσικός να δώσει εξετάσεις γιατί ; Για να επιβεβαιώσει ότι είναι μαθηματικός, φιλόλογος ή φυσικός ;;;