0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Οι προσλήψεις είναι πολλές και ο σκοπός είναι προφανής. Να επαναπαυτουμε στη σίγουρη αναπλήρωση και να μπούνε κι άλλα πρόβατα στη παγίδα. Το ξεκινάω εγώ αν και προσληφθηκα δίπλα στο σπίτι μου, και σας καλώ να ακολουθησετε, κάνεις μην αναλάβει υπηρεσία. Τίποτα άλλο δεν τους νοιάζει ούτε συγκεντρώσεις ούτε απεργιες. Μην ακούτε τους συνδικαλοπατερες. Είναι παγίδα στην οποία αν πέσουμε δεν υπάρχει σωτηρία.
[/quoteΑν η κυβέρνηση δεν έκανε προσλήψεις αναπληρωτών, οι συνάδελφοι θα έβριζαν θεούς και δαίμονες. Συγκεκριμένα θα θυμόνταν την προηγούμενη χρονιά Γαβρόγλου.Όσον αφορά στους μαζικούς διορισμούς στη γενική αγωγή, ούτε η σημερινή ούτε η παρελθούσα κυβέρνηση θα έκανε.Μάλλον δε θεωρείται πλέον παγίδα η αναπλήρωση. Για αυτό το λόγο χαίρονται (και ας δηλώνουν "αυτοθυσία" μετά εορτής) ,όσοι προσλαμβάνονται. Όσοι δε "οργώνουν τις εσχατιές", προσδοκούν και ένα διορισμό λόγω προϋπηρεσίας(εννοείται οι συνάδελφοι εκτός ΑΣΕΠ.).Ας μη κοροϊδευόμαστε...Έδωσες το σύνθημα συνάδελφε!!! Ο αγώνας τώρα ξεκινά! Εγώ θα σε ακολουθήσω πάντως!
Μάλλον, θα είσαστε μόνοι οι δυο σας σ'αυτό τον αγώνα.Όλοι οι άλλοι βολεύνται με το φετινό, με το πρόσκαιρο, χαίρονται και ξεχνούν για λίγο το διαρκές πρόβλημά τους, ότι δηλ. δεν πρόκειται να δουν διορισμό για τα επόμενα χρόνια.
Συμφωνω με ολα οσα λεει η θεοδωρα παιδια και θα παρακαλουσαμε οσοι μπορουν να κανουν εναν εκκαθαρισμενο πινακα φιλολογων να δουμε ποσοι μενουμε ακομα.Τι μηπως ολοι κληθηκατε η μετα τα παραπονα δεν αναλαμβανει κανενας;Ειναι ομως διαφωτιστικο πολυ ας επιχειρησει καποιος συναδερφος
Παράκληση για έναν εκκαθαρισμένο πίνακα φιλολόγων!