0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κανένας άλλος υποψήφιος ωρομίσθιος δεν το πήρε χαμπάρι, απλούστατα γιατί τα ονόματα των τοποθετημένων ωρομισθίων δεν δημοσιεύονται πουθενά (σε αντίθεση με αναπληρωτές).
ada13, πρώτα απ' όλα συγχαρητήρια!!!!Καλή αρχή!!!! Διάβασα ότι τοποθετήθηκες Δωδεκανησα.Επειδή είμαι κι εγώ στον πίνακα ωρομισθίων περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, μήπως ξέρεις τίποτα για τα κενά στα δωδεκάνησα..?Εγώ έχω δηλώσει Κυκλάδες κι έχω θέση τώρα 19.. Θέλω στο περίπου να δω πόσοι απ' αυτούς που με περνάνε προορίζονται για Δωδεκάνησα μήπως και καταλάβω πόσοι μένουν για Κυκλάδες..Ευχαριστώ έτσι κι αλλιώς..Και πάλι καλή τοποθέτηση!!!
Καλησπερούδια. Λοιπόν, tihea, με μια πολύ γρήγορη ματιά, βρήκα τα εξής: Κυκλάδες πάνε συνολικά 12 φιλόλογοι αναπληρωτές (Α'Κυκλάδων 3,
Περισυ αδικηθικα και εγω στο νομο αλλα φετος δεν θα το αφησω να περασει ετσι...Ειμαι αποφασισμενη για καταγγελιες ακομη και κατα προισταμενων οι οποιο μοιραζουν ωρες αναλογα με τις συμπαθειες και τις αντιπαθειες τους...
Παράθεση από: leti77 στις Οκτωβρίου 03, 2007, 05:42:59 pmΠερισυ αδικηθικα και εγω στο νομο αλλα φετος δεν θα το αφησω να περασει ετσι...Ειμαι αποφασισμενη για καταγγελιες ακομη και κατα προισταμενων οι οποιο μοιραζουν ωρες αναλογα με τις συμπαθειες και τις αντιπαθειες τους...Να ρωτησω κι εγω κατι? Γιατι πολυ φοβαμαι μη γινει κατι αναλογο και με μενα. Αν εισαι πρωτη στην περιφερεια σου στους πινακες ωρομισθιων, υπαρχει περιπτωση να μη σου δωσουν 11ωρο? Μπορει ο διευθυντης δευτεροβαθμιας να το κανει αυτο? (Και με δεδομενο οτι πριν εχεις αρνηθεί αναπλήρωση, αλλα αυτο δεν επηρεαζει σε τίποτα, ετσι δεν ειναι?)