0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Επιβεβαιώνω ως προς το πρώτο σκέλος. Λόγω κραξίματος από πολλές γωνιές όλης της χώρας, θα πάνε άμεσα (αύριο) σε προσλήψεις αποκλειστικά από τις μη αναλήψεις/παραιτήσεις της
Sorry ρε παιδιά αλλά επειδή δεν καταλαβαίνω πως δουλεύει το όλο θέμα, δεν υποτίθεται ότι είχαν πιστώσεις για 37000 αναπληρωτές; Δεν έχουν πάρει τόσους με τις δύο φάσεις, γιατί δεν υπάρχουν λεφτά;
Δεν είμαι στο σωστό θέμα, ζητώ συγγνώμη, ας το βάλει ο διαχειριστής. Είμαι τόσο εκνευρισμένη που δεν λέγεται. Μετά από ενάμιση μήνα που έχω κλείσει το ραντεβού, πήγα σήμερα στο ΙΚΑ Αμαρουσίου για την εξέταση από τον παθολόγο. Δεν με εξέταζε και δεν μου έδινε με τίποτα τη βεβαίωση. Επέμενε να μου γράψει να κάνω ακτινογραφία. Επέμενα ότι τα τελευταία χρόνια δεν χρειάζεται ακτινογραφία. Επέμενε, επέμενα, με πήγε και σε άλλη παθολόγο που δήθεν ήξερε καλύτερα, η οποία είπε: τι, μόνο ακτινογραφία; Και μαντού πρέπει να κάνει. Κι αν έχει φυματίωση και κολλήσει τους πρόσφυγες; Έφυγα άπρακτη,αύριο θα πάρω στο υπουργείο. Είχε κανένας άλλος τέτοιο πρόβλημα; Άλλαξε κάτι από πέρσι και δεν το ξέρω;
Γνωρίζει κανείς, υπάρχει κάποια πληροφόρηση αν θα υπάρχουν και τεχνικές ειδικότητες στις προσλήψεις ;